Uusimmat

Overwatch 2:lle luvattu tarinasisältö näyttäisi saaneen lopullisesti kirveestä

Kuva: © Blizzard

19.03.2024 13:16 Muropaketin toimitus

Taannoiset irtisanomiset osuivat räiskintäpelin tarinapuoleen.

Overwatch 2 -fanien kaipaamat tarinatehtävät saattavat hyvinkin olleen kuopattu kaikessa hiljaisuudessa.

Kotakun artikkelissa studion entiset työntekijät paljastivat epäilyksensä, ettei Overwatch 2:lle luvatut tarinatehtävät ole todennäköisesti toteutumassa. Heidän mukaan ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa tarinatehtävä ei ollut julkaisijalle riittävä menestys taloudellisesti saati pelaajakiinnostuksen osalta, eikä Activision Blizzardilla yleisesti tunnu olevan kiinnostusta PvE-sisältöä kohtaan.

Lisäksi lähteet väittävät, että taannoisissa jätti-irtisanomisissa potkittiin pihalle käytännössä kaikki, jotka ylipäätään olivat työstämässä Overwatch 2:n tarinapuolta, mikä herättää entistä synkemmän varjon tarinatehtävien tulevaisuudelle.

Alkujaan Overwatch 2:n oli määrä ilmestyä yhteistyöllisen tarinakampanjan kera, mutta suunnitelmat muuttuivat ja PvE-puoli lakkautettiin myöhemmin käytännössä kokonaan. Yksittäisiä tarinatehtäviä oli tämän jälkeen tarkoitus julkaista peliin säännöllisesti erillisinä laajennuksina, mutta ainakaan toistaiseksi näitä ei ole julkaistu yhtä enempää.

Toisaalta samaiset kehittäjät kertoivat, että Blizzardin suunnitelmana oli julkaista tarinasisältöä 18 kuukauden välein, joten tulevat tehtävät voivat olla vielä tulossa. Tämä oli kuitenkin ennen Activision Blizzardiin ja Overwatch-tiimiin kohdistuneita irtisanomisia.