Uusimmat

Päivän arvostelutuplassa Forzan suosikkiautoja ja vinkeä indie

24.01.2011 19:00 Jukka O. Kauppinen

Tämän päivän peliherkkuina tarjoilemme kaksi arvostelua ladattavista Xbox 360 -peliherkuista. Toisaalla tarjolla on Forza Motorsport 3 -ajopeliin upeita retroautoja, toisaalla taasen vinkeä tasoloikka-älypeli Raskulls.

Lukeminen ja pelaaminen sallittu:

 

Forza Motorsport 3 Community Choice Classics Pack DLC (Xbox 360)

Forza Motorsport 3 on kaikkien aikojen paras konsoliautopeli. Tai ainakin Xbox 360 -konsolin paras huristelu, jos huomioi Sony-leiristä kaikuvat protestiäänet. Hyvä muuttuu jopa entistäkin paremmaksi, kun siihen lisätään uusia autoja.

Sanavalinta uusi ei tässä yhteydessä osu ehkä aivan kohdalleen, sillä Community Choice Classics Pack ei pidä sisällään huippu-uutuuksia. Sen sijaan tarjolla on kymmenen yhteisön valitsemaa klassikkoa. Nam!

 

Raskulls (Xbox 360)

Tasohyppelyä siellä, tasohyppelyä täällä. Sivulta kuvattujen loikkimispelien ystävillä riittää mistä valita. Mutta Raskulls lupaa olla enemmän kuin pelkkä tusinahyppely.

Hassujen kallonaamaisten piirroshahmojen seikkailu sekoittaa omalaatuisella tavalla niin sitä mainittua hyppelyä, kilpajuoksua kuin myös puzzleilua. Onko kyseessä sekametelisoppa vai pieni helmi?

Lue myös

Enslaved: Pigsy’s Perfect 10 DLC (PS3, Xbox 360)

Marvel Super Hero Squad: Infinity Gauntlet (PS3, Wii, Xbox 360)

Need For Speed: Hot Pursuit (PC, PS3, Wii, Xbox 360)