Uusimmat

Aika kone, tuo Remedyn aikakone

25.03.2016 21:15 Jukka O. Kauppinen

Ylläoleva kuva on H.G Wellsin Aikakone-romaaniin pohjautuvasta The Time Machine / Aikakone -elokuvasta vuodelta 1960. Mutta tämä viktoriaaninen ihmelaite ei ollut suinkaan Remedyn oman aikakoneen esikuva. Ehei.

Quantum Break -pelin aikakone perustuu tietyllä tavalla todelliseen tieteeseen. Tiedemies Syksy Räsänen ja muut alan vahvat gurut konsultoivat Remedyn pelikehittäjiä ja kommentoivat näiden ajatuksia, kertoen mikä on mahdollista, mikä voisi olla ja mikä ehkä ei. Osa pelimiesten ja -naisten ajatuksista ammuttiin karusti alas, osa pääsi vahvaan jatkokehitykseen.

”Saimme häneltä paljon ideoita”, Remedyn Sam Lakekin kehui.

Ja muun muassa Quantumin aikakone pohjautuu suoraan Räsäsen kanssa käytyihin keskusteluihin, joissa käsiteltiin muun muassa ajan vääristymistä mustan aukon lähellä.

Pidemmittä puheitta: Remedyn upea aikakone-prototyyppi:

Quantum Break

Quantum Break

Ensimmäistä aikamatkustajaa ei valitettavasti saanut kuvata. Mahtoiko hän olla myös pelissä olevan ensimmäisen aikanautin esikuva?

 

<rautalanka>Jos otit ylläolevan turhan vakavasti, niin kyseinen ”aikakone” on Remedyn studiolla oleva devaajien askartelema malli pelin aikakoneesta. Se oli sen verran hauska kapine, että olihan siitä saatava kuva.</rautalanka>

Lisää aiheesta

Ensimaistiainen: Quantum Break on täyttä Remedyä

Pelikopteri #019 – sarrrrjoja ja seikkailuja

Quantum Break -ennakko – Remedyllä on kikka hihassa

Quantum Break –haastattelussa Remedyn efektivelho Australiasta – Greg Louden

Quantum Break on ”iso pläjäys”, haastattelussa Remedyn Sam Lake

Quantum Break -peli nostaa uskottavan pelinäyttelemisen riman uudelle tasolle