Uusimmat

Pelikehittäjä: “Maksoimme tuhansia striimaajalle joka oli täysin paska pelaamaan peliä”

19.04.2018 21:38 Muropaketin toimitus

Everspacen kehittäjät maksoivat tuhansia pelin striimaajalle johon oltiin enemmän kuin tyytymättömiä.

Kroatiassa järjestettävässä Reboot Develop -tapahtumassa puhunut Rockfish Gamesin perustaja Michael Schade on kritisoinut sitä, kuinka eri PR-yritykset järjestävät pelien promotointia.

Kun Schade tiimeineen oli markkinoimassa avaruusräiskintä Everspacea, maksoivat he jopa 5000 euroa tunnilta eräälle ammatikseen pelejä striimaavalle henkilölle. Schaden mukaan tämä striimaaja oli “aivan paska pelaamaan peliä.”

Eri lähteiden mukaan Shcade oli Kroatiassa sanonut, että vain muutama kahdestakymmenestä palkatusta tubettajasta osasi tehdä työnsä toivotulla tavalla.

“Loput olivat OK tai todella onnettomia. Striimaajien pestaaminen on hyvin kallista. Maksoimme kaikkein kalleimmalle 5000 euroa tunnissa ja palkkasimme hänet kahdeksi tunniksi.

Tämä striimaaja aloitti urakan kertomalla, että hänen pitää nyt lopettaa Destiny 2:n pelaaminen, koska hänelle maksetaan avaruuspelin pelaamisesta eikä hän pidä avaruuspeleistä”, Schade muisteli.

“Ja hän pelasi kuin täydellinen idiootti, kuin yksi saatanan idiootti.”

Schaden mukaan pahinta mitä tällaisesta tilanteessa voi tapahtua on se, että pelaaja jolla on merkittävä määrä seuraajia on paska pelaamaan peliä.

“Syytän tästä välitystoimistoja, jotka pestaavat striimaajat. Näiden yritysten tulee skarpata. Näiden yritysten ja striimaajian kanssa toimiminen on täysin uutta ja se vie paljon aikaa ja resursseja. Ennen päätöksentekoa suosittelen tutustumaan striimaajien videoihin ja tarkastamaan ovatko nämä hyviä pelaamaan”, Schade täsmentää.

“Ei ole mitään järkeä pestata pelaamaan avaruuspeliä sellaista ihmistä joka ei ole siinä hyvä.”

 

Muropaketin uusimmat