Uusimmat

AltParty: viktoriaanista industriaalia osa III

24.10.2008 18:13 Jukka O. Kauppinen

Ja kas näin. Terveisiä täältä Alternative Partyiltä Helsingin Kaapelitehtalta. Tapahtuman ovet avautuivat tuossa tunti sitten ja yleisöä alkoi valua välittömästi sisään hyvää vauhtia. Väki tuntuu olevan harvinaisen hilpeällä tuulella ja mikäs siinä, kun ollaan hyvillä partyillä ja illan pääesiintyjä Front 242 on saatu kunniallisesti kaupunkiin. Juttelin Frontin herrojen kanssa eilen illalla ja olivat kovasti iloisella mielellä päästyään lopultakin Suomeen. ”Kaikki ovat supermukavia”, tiivisti bändi ensimmäisen päivän fiiliksiään.

Päätämme lähetyksemme AltPartyiltä tältä illalta tähän kuvasatsiin.

Osallistukaa toki AltParty-henkiseen kilpailuumme.

Kuvia, osa II

Avajaisissa kuoro vetäisi hulppean itse säveltämänsä ja toteuttamansa steampunk-esityksen. Upeaa!

Uutta demopartyilläkin. Viktoriaaninen pukunäytös.

Ja tästä militaarisesta naiskauneudesta loikkaamme industriaalimusiikin legendan Front 242:n keikalle. Eipä tuosta voi oikein muuta sanoa, kuin että viiskymppiset sedät näyttivät totaalisesti mistä elektronikana pissaa musiikkinsa. Yhtye oli Suomessa ensimmäistä kertaa koskaan, joten AltPartyn kansa olikin hauska yhdistelmä EMB/konemusakansaa ja demoväkeä, jotka lomittuivat sulassa sovussa Frontin keikalle, ennen sitä, jälkeen ja sen aikana.

Kuten eräs demoveteraani ihmettelikin, ”enpä olisi uskonut näkeväni näin paljon goottimimmejä partyillä.” Tytöt, kyberit heilumaan!

Ja loppuun vähän nördismiä. AltPartyiltä täysin epävirallinen nettiradioasema lähettää vinyylejä suureen internetiin.

Kuvia, osa III

Ja näin AltPartyn sunnuntaipäivän kunniaksi vielä muutama kuva. Ensin vähän muuten vain kuvallisia näkymiä.

 

 

 

 

 

 

 

Pukukilpailun voittajat nauttimassa teehetkestä. Kisassa oli mukavasti osallistujia, ihan lavan leveydeltä, joten tuomareillakin riitti hetkinen miettimistä. Hienoja pukuja ja tarinoita.

Ja lopuksi muutama kuva Front 242:n lauantaiöisestä seminaarista. Kolme yhtyeen edustajaa piti esitelmän yhtyeen musiikillisvisuaalisesta puolesta, miten yhtyeen kuvallinen ilmaisu on kehittynyt vuosikymmenten mittaan. Ja mikä hienointa, upeaan visuaaliseen antiin yhdistyi myös välillä vahvaa biittiä. Kiitos paljon Front 242!

 

 

Loppukaneetti. Demopartyksi paikalla oli häikäisevän paljon kybertyttöjä ja korsetteja. Profit!