Uusimmat

eDome rikkoo ennätyksiä

08.02.2008 19:03 Jukka O. Kauppinen

Kirjailin uutisiin seuraavanlaisen tiedotteen:

”eDomen toimitus haluaa kiittää lämpimästi lukijoitaan, niin vakituisia kuin satunnaisiakin, meitä kohtaan osoitetusta suurenmoisesta mielenkiinnosta. Jo vuodesta 1997 ilmestynyt pelijulkaisu on saanut viimeisen puolen vuoden aikana runsain mitoin uusia lukijoita ja rikkonut Plaza.fi-portaalin kesällä 2006 suoritetun uudistumisen jälkeisiä kävijäennätyksiä yksi toisensa jälkeen.”

Koko jutun voit lukea tästä: eDome rikkoo kävijäennätyksiä, nyt Suomen suosituin pelisaitti.

Saitin noin 10-vuotispäiväkin meni ohi hirmuisessa työn kiireessä, mutta pitäis varmaan yrittää vielä selvittää koska Inet Keskuskadun Pelit/The Dome -sivusto oikeastaan avattiinkaan. Päivämäärää saati kuukautta kun tuskin on kovin suurin kirjaimin kallioon hakattu.

Omasta puolestani tahdon luonnollisesti kiittää lukijoita todella lämpimästi. eDome on meille tärkeä asia, jota on ilo olla tekemässä. Ollessani vuosina 2000-2001 eDomen toimituksessa elimme mielenkiintoisia ja hulppeita aikoja, jotka saivat karun päätöksen Soneran hukattua muutaman miljardin Saksan stratosfääriin. Jatkoin sen jälkeen duunejani erilaisissa tehtävissä erilaisille asiakkaille ja piipahdin muun muassa lämmittämässä Suomen PC Format -lehden päätoimittajan jakkaraa jonkin aikaa. Euromedia Kustannus/Publishing -yhtiöiden tarinaa muistavat tietävät mitä sitten kävi. Yksi asia johti toiseen ja niiden myötä syntyi muun muassa Pelaaja-lehti. Mutta kun minulle ehdotettiin palaamista takaisin eDomen pariin, niin ei sitä tarvinnut montaa kertaa harkita. Kyllä täällä saa tehdä töitä niska limassa ja usein pitkää päivää, viikonloppuinakin, mutta samalla tämä on harvinaisen kiinnostavaa ja motivoivaa.

Toivoakseni saamme tehdä teille hyvää verkkopelilehteä vielä kauan.

Mikäli mielenkiintoa löytyy, niin voisimme yrittää kasata vanhojen ja nykyisten toimittajien/avustajien kera mielenkiintoisia tapahtumia eDomen historiasta ja valmistautua näin juhlimaan saitin 10-vuotispäivää, vaikka hieman myöhässäkin.