Uusimmat

Paluu arkeen, kohti uutta vuotta

27.12.2007 14:02 Jukka O. Kauppinen

Ja taas selvitty yhdestä joulusta ja pian yhdestä vuodesta. Tällä kertaa ainakin allekirjoittanut vietti aikaansa poikkeuksellisen leppoisissa merkeissä, sillä murtunut kylkiluu ja lihasrepeäminen eivät sallineet juuri elämöintiä. Hiljaa ja hissukseen, tyynykasan keskellä joko tietokoneen ääressä tai olohuoneessa, kipulääkkeiden kera, siinä tämän joulun resepti. Vaarallista tämä toimittajan työ.

Mutta ei se mitään – kinkku ja joulupopsittavat tekivät kauppansa ja vieraitakin kävi. Heille suurkiitos hyvästä seurasta ja piristävästä vaikutuksesta! Rajaportin saunan joulusaunaa ei voita mikään. Joululahjoista löytynyt massiivinen annos Monty Pythonia viihdytti hienosti, mistä kaunis kiitos puolisolleni.  Ja tulihan siinä sivussa pelailtuakin. Guitar Herot, Buzz Hollywood, Half-Life 2, Settlers of Catan, Carcassonne ja Advanced Tactics tyydyttivät pelinälkää. Viimeksimainitustakin löytyi alkuun epämiellyttävän ulkokuoren alta loistava strategiapeli, jonka myötä plakkarissa on muun muassa Ardennien taistelun voitto molemmin puolin sekä Yhdysvaltain sisällissodan voittoisa päätös. Joulun musiikilliseksi hitiksi nousi tänä vuonna Indica (katso keikkafotojani tästä), joka ihastutti perusteellisesti Nightwishiä (keikkafotoja) lämmitellessään. Loppuhetket menivätkin sitten Harry Turtledoven The Settling Accounts –kirjasarjan parissa.

Entä mitä muut eDomelaiset puuhailivat jouluna?

Eric: Jouluaattona porukoilla kinkkua ja peleinä veivattiin Soul Caliburia, kun se on ainoa moninpeli jota kaikki suostuivat pelaamaan. Joten joulu meni leppoisasti.:P

Tommi: Jouluaattona kävin wanhuksilla lounastamassa. Joulupäivänä palasin takaisin himaan ja aloin pelaamaan pokeria. Siinä se joulu.

Kalle: Joulu pyhineen meni leppoisasti vanhempien luona mutustellessa. Kainaloon tarttunut läppäri jaksoi pyörittää Fantasy Warsia, minkä kolme kampanjaa viihdyttivät yön pikkutunneilla kummasti.

Lisäillään raportteja sitä mukaa kuin ihmiset heräilevät horroksestaan.

Uusi vuosikin lähestyy, joten luvassa on myös annos itsekehua ja kiitoksia lukijoille.