Uusimmat

Pidätkö korttipeleistä? Sitten tämä on sinun Humble Bundlesi!

21.01.2015 12:00 Miikka Lehtonen

Humble Bundle tulee taas ja helmat paukkuu! Eikun kortit, sillä tällä kertaa keskitytään digitaalisten korttipelien ympärille. Tarjolla on niin genren legendaa kuin uusia tulokkaitakin.

Hyväntekeväisyyttä tukeva Humble Bundle -porukka on julkaissut tuoreimman bundlensa, joka sisältää pelkästään digitaalisia korttipelejä. Joku voisi ihmetellä, että mitä ideaa on pelata keräilykorttipelejä digitaalisesti, mutta onhan siinä: kyllähän se korttien läiskiminen verkon yli on ihan kivaa, varsinkin jos lokaalisti ei aina peliseuraa löydy. Humble Bundle sisältää myös yksinpelattavaa sisältöä, joten moninpelille allergisetkin voivat osallistua.

”Maksa mitä haluat” -periaatteella saa Mojangin Scrolls-pelin täyden version, ilmaispelattavan SolForge-korttipelin maksullisen Dinosaur-aloituspaketin, Star Realmsin täyden version sekä digitaalisen Talisman-lautapelin ja kaksi bonushahmoa.

Jos taas ylittää keskiarvon — kirjoitushetkellä 7.75 taalaa — saa lisäksi myös Magic the Gathering -pelin vuoden 2015 -painoksen ja DLC:n, Dominion Onlinen (ilmaispelattava) maksullista lisäsisältöä ja SolForgeen lisää kortteja.

Tarjolla on myös 12 taalan hintainen ostos, jolla saa kaiken ylläolevan ohella kaksi muuta Dominion-lisäpakettia, Scrollsiin lisää sisältöä ja Card Hunter -nettiroolipelin maksullisen version.

Kamaa siis riittää. Humble Bundlen perustyyliin pakettiin lisätään myöhemmin myös muita juttuja, joten jos vielä ei tärpännyt, ehkä myöhemmin. Tässä parin pelin esittelyvideot.

Lisätietoja: Humble Bundle

Muropaketin uusimmat