Uusimmat

Pieni uutistukku

21.06.2006 14:08 Jukka O. Kauppinen

Maailmalla tapahtuu kaikenlaista jännää. Uutistiivistelmässä ihmetellään muun muassa Uwe Bollin elkeitä, Nintendon Wii-suunnitelmia ja peliohjainten tärinöitä.

Uwe Bollin äskeinen haaste kriitikoille on saanut hyvin vastakaikua. CTRL+ALT+DEL-sarjakuva ehti ensimmäisenä pilkka-apajalle, ja räväkän Something Awful –saitin Rich ”Lowtax” Kyanka on jo lupautunut nyrkkeilykehään.

Nintendon sivuilla puolestaan julkistettiin kysymys-vastaus-sarja, jossa Nintendon edustajat kommentoivat yhtiön suunnitelmia ja toimintapolitiikkaa. Iwata esimerkiksi totesi, että ”Wii epäonnistuu jos emme myy sitä enemmän kuin GameCubea.” Iwata huomautti myös, että yhtiö ei aio tehdä suuria tappioita Wiin laitemyynnissä. ”Kaikki tappiot täytyy paikata jossain muualla.”

Nelisivuisessa artikkelissa riittää luettavaa. Sen löytää osoitteesta http://www.nintendo.co.jp/kessan/060607qa_e/index.html.

Immersion-laitevalmistaja on puolestaan kertonut tuovansa markkinoille uuden sukupolven tärinäteknologiaa. Uudistettu TouchSense-tekniikka mahdollistaa tarkemman tärinöiden hallinnan, paikallistettuja tärinöitä ja enemmän efektejä. Yhtiön aiempia tärinöitä käytetään eri pc-ohjaimissa, Xboxilla, Xbox 360:llä ja Sonyn PlayStation-konsoleilla. Lue lisää Immersionin tärinätiedotteesta.

Muropaketin uusimmat