Uusimmat

Pikminien paluu – tänään!

26.07.2013 19:30 Jukka O. Kauppinen

Puhalla pilliin ja ylläty! Vislaus näet kutsuu koolle värikkäät Pikminit!  Pikmin 3 on juuri julkaistu Wii U:lle, minkä myötä Shigeru Miyamoton reaaliaikainen strategiapeli esittää maailmaa tuuman korkuisten tutkimusmatkailijoiden näkökulmasta.

Pelissä ohjataan pieniä Pikmin-olentoja, joiden avulla pelaaja voi kukistaa toinen toistaan näyttävämpiä vihollisia ja ratkaista pulmia tavoitteenaan pelastaa tutkimusmatkailijoiden kotiplaneetta!

Pikmin 3:n pääosassa ovat alkuperäiset punaiset, keltaiset ja siniset Pikminit, joilla jokaisella on erikoiskykyjä. Peli esittelee myös kaksi uutta Pikmin-lajia, jotka tuovat pelaamiseen uutta väriä ja erilaisia pelitapoja. Kivi-Pikminit ovat kaikkein voimakkaimpia Pikmineitä, jotka pystyvät murskaamaan lasiseiniä ja vihollisten suojapanssareita. Toinen uusi Pikmin-laji on siivelliset Pikminit, jotka voivat lentokykynsä ansiosta kantaa esineitä ilmassa ja nostaa esteitä ja avata uusia reittejä.

Tarinatilassa ohjataan kolmea uutta hahmoa: Alph, Brittany ja Charlie, joiden tehtävänä on pelastaa Koppai-kotiplaneettansa nääntymiseltä ja tutkia PNF-404 -planeettaa löytääkseen ravitsevia hedelmiä.

Peli käyttää GamePad-ohjainta karttana, jonka kautta voi lähettää tutkimusmatkailijoita eri suuntiin, tai tutkia pelitapaasi jokaisen päivän päätteeksi. Camera-ominaisuus asettaa sinut tutkimusmatkailijan pieniin saappaisiin ja muuttaa Wii U GamePad -peliohjaimen liikkeentunnistavaksi kameraksi, jolla voit napata kuvia löydöistä ja jakaa niitä Miiverse-yhteisölle.

Pelin sisältämän Off-TV Play -ominaisuuden ansiosta yksinpeliä voi jatkaa GamePadilla, jos televisiota tarvitaan muuhun viihteeseen.

Lisätietoja: http://www.nintendo.fi/wiiu/pelit/pikmin-3

Lisää aiheesta

New Play Control! Pikmin (Wii)

New Play Control! Pikmin 2 (Wii)

Pikmin 2 (GC)

Wii U – Nintendon uusi konsoli peleineen ensitestissä – osa 1

Wii U -esittelyssä Pikmin 3 – bonuksena jämistä koostettu Wii U -video