UUSIMMAT

Uusi apuohjelma helpottaa PC-pelikirjaston hallintaa

31.03.2016 10:18 | Jukka O. Kauppinen

Onko sinulla koneellasi Steam, Origin, uPlay ja ties mitä muita digipelikirjastoja? Onko pelikirjastosi kasvanut joulualennusmyyntien ja muiden ”osta 10 peliä taalalla” -diilien kautta massiiviseksi, etkä enää edes muista mitä kaikkea sinulla on tai minkä pääteohjelman kautta niihin pitäisi mennä?
Tällöin apuun kiitää Horizon Launcher!

Kehitteillä oleva open source -pohjainen apuohjelma helpottaa pelikirjaston hallintaa Windows-, Mac- ja Linux-alustoilla, ja tarjoaa pelivalikoiman skannauksen ja järjestelyn lisäksi myös oikotiet eri palvelujen alennusmyynteihin ja chatteihin.

Ohjelma on yhä varhaisessa kehitysvaiheessa eikä nettisivustokaan ole täydessä iskussa, mutta sen voi jo ladata ilmaiseksi koekäyttöä ja palautetta varten.

Lisätietoja: PC/Mac-versiot

Lisätietoja: http://www.launchhorizon.com/

Lisää aiheesta

Command & Conquer selvisi GameSpyn kuolemasta

Dragon Age Keep spoilaa ja päästää leikkimään Dragon Agen historialla

Razer tallentaa pelisi pilveen

Suosittu Dark Souls –modi sai Namco Bandailta huutia

WTF? WTFast lupaa nopeampia nettipelejä – mutta lähinnä vain lagaa

Keskustelu

Ai lisää ohjelmia pitäis vielä asentaa että pääsee pelejä käynnistämään PRKL? Joo joo ei ole pakko kenenkään tätä asentaa jos ei halua mutta silti aika omituinen ratkaisu siihen että on liikaa eri ohjelmia peleille. Steamin kirjastoonhan pystyy myös lisäämään ja käynnistämään non-steam gameja joten se siitäkin.

Muropaketin uusimmat