Uusimmat

Postal oli liian raju peli Googlelle, ei kelvannut pelikaupan hyllylle

08.04.2015 13:00 Miikka Lehtonen

Käsi ylös, jos joku tiesi, että Postal-pelistä on tulossa mobiiliversio. No, enpä minäkään tiennyt. Niin siinä kuitenkin kävi ja sitten matkaan tuli pieni mutta: Google sanoi, että tämmöistä väkivaltaviihdettä ei sitten meidän kaupassamme myydä.

Postalin silloin joskus vuonna miekka ja kivi kehittänyt Running With Scissors on tehtaillut Android-käännöksen suositusta ja aikanaan kansaa kauhistuttaneesta väkivaltapelistään, jossa hylätty ja potkittu duunari sekoaa ja teurastaa kaikki vastaantulijansa.

Mobiiliporttaus oli tarkoitus pistää myyntiin Googlen Play-verkkokauppaan, joka on siis tietenkin se paikka, josta valtaosa Android-käyttäjiä ohjelmistonsa ostaa. Matkassa on vain pieni mutta. Ei kelpaa. Liian väkivaltainen.

”Tiedämme, että monet teistä ovat olleet innoissaan Postalin Android-versiosta, mutta matkaan tuli pieni mutta. Näyttää valitettavasti siltä, että Postal ei kelpuutettu Google Play -kauppaan sen sisältämän häikäilemättömän väkivallan ansiosta. Tämä tarkoittaa sitä, että se ei kelpaa myytäväksi Grand Theft Autojen, Carmageddonin ja zombipelilauomjen rinnalle”, pelin kehittäjät selittivät foorumeillaan.

Kehittäjät yrittävätkin seuraavaksi saada pelinsä myyntiin Amazoniin, Humble Storeen ja muihin vaihtoehtoisiin kauppoihin, mutta eihän se nyt sama ole. Google Play kun on se oletusarvoinen paikka suurimmalle osalle Android-käyttäjistä. Harmi siis kehittäjien kannalta.

 

Lähde: Running With Scissors