Uusimmat

Prince of Persia Epilogue lupaa tuskaa ja turhaumia

20.02.2009 13:47 Jukka O. Kauppinen

Ubisoft avasi hitusen salaisuuksien arkkujaan ja kertoo Prince of Persia -pelin tulevasta ladattavasta laajennuksesta. Pelintekijät kertovat tärkeimmäksi syykseen lisärin tekemisessä hardcore-fanien vaatimukset rankemmasta ja vaativammasta sisällöstä.

”Tämä on helposti yksi vaativimmista laajennusprojekteista, mitä olemme koskaan aloittaneet”, Ubisoftin studiolta kerrotaan.

Tarinallisesti DLC-laajennus jatkuu heti pelin lopun jälkeen. Uudessa tarinassa seurataan Elikan ja prinssin suhteen kehittymistä, kuten myös laajennetaan kuvaa pelimaailmasta.

Toisin kuin pääpeli, Epilogue-laajennus on hyvin suoraviivainen pelikokemus. Se alkaa pehmeästi mutta vaikeustaso kasvaa nopeasti, tarjoillen pelaajille myös erittäin tiukkoja WOW-hetkiä.

”Lisärin kenttäsuunnittelu on ehdottomasti ehkä parasta mitä olemme koskaan tehneet. Olemme oppineet pelinteon aikana paljon.”

Luvassa on muun muassa paljon lisää ratkottavia puzzleja. Siis paljon. Haastavamman akrobatian ohella myös taistelut ovat aiempaa vaikeampia, minkä johdosta pelaajien täytyy opetella uusia taistelutaktiikoita.

”Kuulimme monen pitkän linjan fanimme jääneen kaipaaman hetkiä, jolloin tekee mieli repiä tukkaa päästään. No, nyt niitä on luvassa.”

Prince of Persia Epilogue julkaistaan Xbox Liven ja PlayStation Networkin kautta 26. helmikuuta.

Lisätietoja: http://www.princeofpersiagame.com/

Lue myös

Alennusmyynnit räjäyttivät Valven myynnit ja kassan

Amanda on Englannin hotein halottaja

Arvostelu: Fire Emblem: Shadow Dragon (DS)

Penumbra Collection – Frictionalin kauhuseikkailut paketoitiin yhteen

Tältä näyttää DS-versio Jagged Alliancesta