Uusimmat

Project Carsin luoja latasi suorat sanat EA:lle – yritti pestata veteraaneja uuden autopelin kehittämiseen

Project Cars -kuvakaappaus.

09.11.2022 21:21 Muropaketin toimitus

Alkuperäisen Project Cars -autopelin luonut Ian Bell sanoi sosiaalisessa mediassa, mitä mieltä hän on Electronic Artsista. EA sulki äskettäin hankkimansa Project Cars -studion, jonka veteraaneja Bell yritti palkata kehittämään uutta autopeliä.

Project Cars -pelien kehityksestä vastanneen pelistudion perustaja Ian Bell sanoi, että hän yritti pestata autopelien kehittäjiä tekemään uutta Project Cars -peliä. Slightly Mad Studios siirtyi EA:n omistukseen, ja pelijätti lopetti studion toiminnan. Studion työntekijät siirrettiin kehittämään muita EA:n pelejä. Asiasta kirjoitti urheilusivusto Traxion.

“Jatka vain upeaa toimintaasi, EA. Seison sanojeni takana. Miltä ne numerot, (siis ihmiset, joilla on omat toiveensa, unelmansa ja perheensä), näyttävät laskentataulukon pohjalla?”, Bell kirjoitti.

Bell tiedotti syyskuussa, että hän johtaa uutta tiimiä, joka kehittää GTR Revival -autosimulaattoria. Nyt hän paljasti yrittäneensä palkata EA:n palvelukseen joutuneita entisiä Slightly Mad Studios -työntekijöitä.

“Takana on noin 18 tuntia vanhan Project Cars 2 -tiimin jäsenille”, twiittasi Bell eilen.

Bell jatkoi toteamalla, että monet Slightly Mad Studios -veteraanit ovat lähteneet projektiin mukaan.

“GTR Revolution on hardcore-moodissa jokaisella mahdollisella tavalla. Peli on jo rakentumassa, ja otan palautetta mieluusti vastaan”, kirjoitti Bell.

LUE MYÖS: “Yksi kaikkien aikojen autopeleistä” ei saa jatkoa – Project Carsin kehitys lopetettiin