Uusimmat

PS Plussalle kesäkuussa vakuuttava tarjonta: Life is Strange ja Killing Floor 2

27.05.2017 12:31 Muropaketin toimitus

PlayStation Plus -palvelun kesäkuun ilmaispelit ovat vuotaneet ennakkoon. Vuodon mukaan kesää vietetään kehutun tarinapelin ja zombien parissa.

PlayStation Plussan kesäkuun ilmaispelejä ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta tieto PlayStation 4:lle tarjottavista peleistä on päässyt vuotamaan Turkin PlayStationin virallisen Twitter-tilin kautta.

VG24/7 kertoo, että sittemmin poistetun Twitter-viestin mukaan PS Plus -tilaajat pääsevät nauttimaan kahdesta pelistä. Tarjolla ovat viime vuonna ilmestynyt zombie-räiskintäpeli Killing Floor 2, sekä pari vuotta sitten vakuuttanut tarinapeli Life is Strange. VG24/7:n sivujen kautta voit nähdä kuvakaappauksen vuodosta.

Tietoa ei voi pitää vielä täysin varmana, mutta vuoto vaikuttaa uskottavalta. Tarjonta on poikkeuksellisen vahva, sillä molemmat pelit ovat saaneet runsaasti kehuja osakseen. Alta voit lukea Muropaketin arviot peleistä, sekä katsoa niiden trailerit.

Kuten hiljattain kerroimme, Life is Strange -kehittäjä Dontnod Entertainment on myös paljastanut kehittävänsä jatko-osaa hittipelilleen. Life is Strangen kerrotaan myyneen yli kolme miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Arvostelu: Killing Floor 2 on toimivaa K18-räiskintää

Life is Strange Season 1