Uusimmat

”Puhutaanpa hetki Overwatchin verkkokoodista”

05.04.2016 17:30 Miikka Lehtonen

Blizzardin tuleva Overwatch-verkkopeli on kerännyt netissä paljon huomiota ja näkyvyyttä, mutta myös herättänyt kysymyksiä. Jotkut ovat olleet pelin verkkokoodiin sangen tyytymättömiä ja penänneet Blizzardilta vastauksia kysymyksiinsä. Nyt niitä saa.

Overwatch-kehitystiimi on ottanut tavakseen julkaista pitkiä ja suorasanaisia videoita, joissa pelin kehitystiimin avainjäsenet vastailevat pelaajien huoliin, murheisiin ja kysymyksiin. Pelihän on tällä hetkellä suljetussa betatestissä, jossa oikeasti kerätään testaajilta palautetta, mielipiteitä ja dataa, joiden avulla peliä kehitetään paremmaksi.

Eräs tasainen puheenaihe on ollut Overwatchin nettikoodi. Koska betassa on vielä vähän pelaajia, peli heittää usein yhteen väkeä maapallon eri laidoilta, mikä näkyy ja tuntuu vähän rosoisina pelikokemuksina. Nettietsivät vannovat myös, että pelin verkkokoodi on sen verran lepsua, että tarkka tähtääminen ja nopeat reaktiot eivät oikein ole pelissä mahdollisia. Mitään oikeasti hyvää dataa näiden väitteiden tueksi ei oikein tietenkään voi esittää, joten liikutaan aika pitkälti mutu-pohjalla.

Tässä kehitystiimin näkemyksiä asiasta.

Overwatch ilmestyy toukokuun 5. päivänä PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lisätietoja: Overwatch

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat