Uusimmat

Redfall ilmestyy tänään – kriitikot eivät vampyyripelistä innostuneet

Redfall © Bethesda

02.05.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Arkane Studiosin ja Bethesdan uusi FPS-räiskintä on saanut laimean vastaanoton pelimediassa.

Tänään ilmestyvä vampyyriräiskintä Redfall vaikutti etukäteen yhdeltä vuoden lupaavimmista uusista peleistä, mutta ainakaan kriitikoihin se ei ole tehnyt mitään vaikutusta. Arkane Studiosin kehittämä ja Bethesda Softworksin julkaisema peli on saanut kädenlämpöisen vastaanoton valtaosalta arvion julkaisseilta medioilta.

Metacriticissä pelin keskiarvo on tällä hetkellä Xbox-konsoleilla 64 ja PC:llä vain 62. Esimerkiksi Game Rant summaa pelin arviossaan näin:

”Redfall on  lopulta hauska kokemus, kiitos maailman, vihollisten ja räiskinnän, mutta kokonaisuutena se on myös erittäin ontto. Tämän vuoksi monet voivat miettiä onko se hintansa arvoinen, mutta kannattaa huomata, että Redfall julkaistaan myös Xbox Game Passissa.”

GameSpot on arviossaan huomattavasti kriittisempi:

”Redfall tuntuu peliltä, jota ei olisi pitänyt vielä julkaisu. Koko joukko bugeja tekee hallaa peliloopille, jossa tutkitaan maailmaa kavereiden kanssa, ja looppia itsessään heikentävät huonosti toteutetut elementit, jotka eivät sovi niitä kehittävälle tiimille. En teeskentele tietäväni halusiko Arkane tehdä loot shooterin vai pestattiinko heidät tekemään sellainen, mutta voin kertoa miltä se tuntuu: yksi maailman parhaista studioista menetti yhtäkkiä hampaansa.”

Redfall ilmestyy tänään PC:lle ja Xbox Series X/S:lle, ja se saapuu saman tien myös Xbox Game Passin valikoimaan.