Uusimmat

Remedyn tuleva P7-peliprojekti ei ole Alan Wake 2 – mutta se ei tarkoita etteikö Alan Wake voisi saada jatko-osaa

28.05.2017 10:05 Muropaketin toimitus

Remedyn edustajat kertoivat Eurogamerin haastattelussa, ettei tuleva P7-peliprojekti ole Alan Waken jatko-osa.

Aiemmin uutisoimme Remedyn uudesta P7-peliprojektista. Nyt Remedyllä käsikirjoittajana toimiva Sami Järvi on paljastanut Eurogamerin haastattelussa, että kyse ei kuitenkaan ole Alan Waken odotetusta jatko-osasta. ”Rakastamme Alan Wakea, mutta tällä hetkellä emme kehitä Alan Waken toista osaa. Alan Wake on meille tärkeä, mutta sen aika ei ole vielä”, Järvi toteaa. ”Jos ja kun joskus teemme Alan Wakelle jatko-osan, niin haluamme tehdä sen kunnolla ja omilla ehdoillamme. Emme halua tyytyä kompromissiin”, Järvi jatkaa.

Eurogamerin haastattelussa Järvi kertoo Remedyn kehittävän tällä hetkellä P7-peliprojektin lisäksi CrossFire 2 -pelin yksinpeluukampanjaa. CrossFire on korealaisen SmileGaten kehittämä ilmaispelattava räiskintäpeli. ”SmileGate halusi meidän tekevän CrossFiren jatko-osalle Remedyn peleille ominaisen vahvan tarinan”, Järvi kertoo.

Peliprojektien lisäksi Järvi kertoo haastattelussa Remedyn viimeviikkoisesta listautumisesta pörssiin sekä siitä, minkälaisia haasteita yhteistyö Microsoftin kanssa aiheutti Quantum Breakin kehityksen aikana. Koko haastattelu on luettavissa täältä.
Remedy

Kaikki jutut aiheesta