Uusimmat

Resident Evil 4 Remake saattaa sisältää odotetun ominaisuuden

Resident Evil 4 Remake -pelin logo.

18.11.2022 17:53 Muropaketin toimitus

Resident Evil 4 Remake on ensi vuoden halutuimpien pelien listalla. Nyt siitä paljastettiin yksityiskohta, joka vihjailee pelin sisältävän odotetun ominaisuuden.

Resident Evil 4 Remake pitää sisällään pelin sisäisiä ostoja. Se vihjailee siitä, että pelissä saattaa olla Resident Evil 3 Remakesta tuttu moninpeli. Asiasta kirjoittaa Game Rant.

Resident Evil 3 Remakessa on pelin sisäisten ostojen lisäksi Resident Evil Resistance -niminen moninpeli, ja juuri tämän takia voi olla mahdollista, että myös Resident Evil 4:ssä on moninpeli. Ominaisuutta ei ole virallisesti julkistettu.

Alkuperäinen Resident Evil 4 tuli saataville 2005, ja se julkaistiin GameCube-yksinoikeuspelinä, kunnes se tuli saataville PlayStation 2:lle. Myöhemmin se julkaistiin Nintendo Wiille, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Se on pelattavissa myös mobiilialustoilla.

Resident Evil 4 Remake käyttää ongelmallista Denuvo-kopiosuojaohjelmistoa. Denuvo aiheutti Deathloopin PC-version nykimistä, ja se on aiemmin aiheuttanut samanlaisia ongelmia myös muissa peleissä.

Resident Evil 4 Remake tulee saataville ensi maaliskuun 24. päivä PC:lle, PlayStation 4:lle ja 5:lle ja Xbox Series -konsoleille.

LUE MYÖS: Resident Evil 4:n uusintaversion Collector’s Edition nyt myynnissä – hinta aiheuttaa kauhua