Uusimmat

RIGS tykittää virtuaalitodellisuusräiskintää

22.06.2015 13:10 Jukka O. Kauppinen

E3-juttujahan muuten sitten riittää vielä pitkäksi aikaa – ja mikäs sen parempi tapa aloittaa juhannuksen jälkeinen uutisvuoren purku kuin virtuaalitodellisuus! Guerrilla Gamesin Cambridge-studio näet työstää Sonyn PS4-virtuaalikakkuloille RIGS Mechanized Combat League –nimellä kulkevaa räiskintää.

Naamaperspektiivistä kuvattu areenataistelu sijoittuu 50 vuoden päähän tulevaisuuteen ja yhdistää samaan pakettiin aineksia useista eri pelityyleistä. RIGSin mätössä on niin moottoriurheilun, ammuskelun ja koriksenkin ainesosia, joista rakennetaan dramaattinen ja ilmava monessa ulottuvuudessa lennähtelevä urheilun ja räiskinnän kokonaiselämys.

Pelaajat pukeutuvat varta vasten suunniteltuihin mecha-asuihin, RIGSeihin, ja liitelevät sen jälkeen kolmiulotteisessa virtuaalitodellisuudessa juosten, kiitäen, kaahaten ja lentäen. Kypärän liiketunnistinta ja pään kääntelyä voidaan käyttää niin pelihahmon katseen kuin mechan suunnanhallintaan. Pelaajat voivat toki kustomoida ohjauksen mieleisekseen niin, että Morpheus-kypärän ja DualShock-ohjaimen yhteistyöstä saadaan itse kullekin mahdollisimman luonteva.

RIGS on suunniteltu erityisesti moninpeliksi ja sen matseja käydään 3 vs 3 –otteluina.

Project Morpheus –kypärä julkaistaan kuluttajille vuoden 2016 aikana, joten RIGSiäkin saadaan odotella siihen saakka.

Lisää E3-messuiltakaikki E3 2015 -uutiset

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feed