Uusimmat

Runaway 2 vauhdittaa seikkailijoiden elämää

02.06.2006 15:01 Muropaketin toimitus

Jo liki kolmen vuoden takaisen erinomaisen Runaway-seikkailupelin tekijät avasivat juuri sivut uusimmalle tuotokselleen, Runaway 2 –seikkailulle. Vaikka aidot, puhdashenkiset seikkailupelit ovatkin ajautuneet sivuraiteille nykypäivän pelibisneksessä, niin pienemmät kustantajat jaksavat kuitenkin onneksi edelleen panostaa asiaan.

Vaikka ensimmäinen Runaway ei sinänsä ollutkaan mikään superhitti, niin myyntiä sille kertyi kuitenkin kiitettävät yli puoli miljoonaa pelkästään Euroopassa. Niinpä pelille kannattaakin tehdä myös jatko-osa ja toivoa vielä suurempaa menestystä.

Runaway 2: the Dream of the Turtle –seikkailussa pääosissa ovat edellisestä pelistä tutut Gina ja Brian, joiden seikkailut vievät tällä kertaa muun muassa aurinkoiseen tropiikkiin. Pelin luvataan tarjoavan tuttua sarjakuvamaista tyyliä ja koko liudan teknisiä parannuksia, joiden kautta peli on sekä visuaalisesti näyttävämpi että toimivampi. Huumori on kuulemma erittäin vahvassa asemassa.

Runaway 2 vauhdittaa seikkailijoiden elämää

Runaway 2 vauhdittaa seikkailijoiden elämää

Runaway 2

Runaway 2:n takana on espanjalainen Pendulo Studios ja pelin julkaisee pc:lle Focus Home Interactive.

Mukava nähdä, että seikkailupelirintamalla tapahtuu vaikka niitä ei ilmestykään aivan vuosikymmenten takaiseen tahtiin. Monestihan seikkailupelit naamioituvat erilaisten toimintapelien maskien taa, ja esimerkiksi juuri ilmestynyt Dreamfall onkin paljolti pilattu toimintapeliasenteella. Bonen ja Fablen kaltaiset teokset sentään ovat pitäneet lippua yllä, kuten myös harvakseltaan ilmestyvät raskaan sarjan roolipelit.

www.runaway-thegame.com