Uusimmat

Seuraava Call of Juarez siirtää villin lännen nykyaikaan

08.02.2011 16:52 Jukka O. Kauppinen

Ubisoftin julkaiseman Call of Juarez -länkkärisarjan kolmas osa suuntaa vähän erilaisemmille villin lännen ulapoille. Peli näet siirtyy nykyaikaan ja heittää villin lännen historiasta tuttujen aseiden ja pukumuodin sekaan moderneja nahkatakkeja ja konetuliaseita. Wtf?

”Se on toiminnantäyteinen räiskintä, jossa on vahva tarina, mielenkiintoiset hahmot ja monipuolinen pelattavuus”, Ubisoft kehuu.

Puolalaisen Techland-studion peli julkaistaan kesällä 2011 PC:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle.

Lisätietoja: http://callofjuarez.ubi.com/the-cartel

Lisää aiheesta

Call of Juarez: Bound in Blood (PC, PS3, 360) 

Bound in Blood on alkuperäisen Call of Juarezin esiosa. Siinä missä ensimmäinen peli käsitteli pastori-Rayn edesottamuksia, uusin taustoittaa Rayn seikkailuja ennen pastoriksi ryhtymistä. Luvassa on sekoilua, räimintää ja monista länkkäreistä lainattuja kohtauksia.

Peli sysää pelaajan suoraan Yhdysvaltojen sisällissodan lopputaipaleelle, jossa Ray McCallin päätös perheen laittamisesta sodan edelle johtaa seikkailuihin ympäri Meksikoa. Ray, nyt mukanaan veljekset Thomas ja William, pakenee menneisyyden haamuja jahdaten samalla muinaista kultakätköä.  

Call of Juarez (PC, 360)

Tapahtumat pyörähtävät käyntiin, kun Billyn vanhemmat murhataan raa’alla tavalla näiden kotifarmilla. Saarnaajaeno löytää Billyn kirjaimellisesti verekseltään paikan päältä ja epäilee pahinta. Alkaa takaa-ajo, jossa pelaaja ohjaa vuoroin kumpaakin päähenkilöä läpi villin lännen karujen maisemien. Vastaan tulee intiaaneja, bandiitteja, korruptoituneita sotilaita ja muuta pelin henkeen sopivaa, kyseessä kun nimittäin on musiikkia myöten uskollinen kopio Sergio Leonen spagettilänkkäreistä.

Muropaketin uusimmat