Uusimmat

Seuraava Resident Evil remasterointi: Resident Evil 0

26.05.2015 10:43 Jukka O. Kauppinen

Capcom kertoi vastaseltaan, että yhtiön pelitulevaisuus koostuu kasvavassa määrin vanhojen teosten kierrätyksestä. Ekan Resident Evilin remasteroinnin hurja suosio innoitti puljan kaivamaan nyt kaapeistaan alkujaan 2002 julkaistun Resident Evil Zero –pelin, joka on tarinallisesti ensimmäisen Residentin edeltäjä.

Alkujaan peli julkaistiin GameCube-konsolille, mutta se on nähty myöhemmin myös Wiillä, PC:llä ja PleikkariXboxeilla. Nyt tehtävä remasterointi tehdään PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One –konsoleille ja saapuu 2016 alkupuolella.

Siitä pisteitä, että remasteroinnin tekevät alkuperäisenkin Zeron ohjannut Koji Oda tiimeineen.

 

 

Ohjaaja Koji Oda ja tuottaja Tsukasa Takenaka kertovat pelistä.

 

Resident Evil oli viime vuonna oikein nätti julkaisu, mutta aikaisemmin Playstationilla peliä pelanneille se ei mikään veret pysäyttävä kokemus ollut. Nyt kauppoihin tullut Resident Evil Zero sen sijaan tuo pitkästä aikaa jatkoa tälle survival horror -sarjalle ja ainoastaan GameCubelle. Nyt tapahtumat sijoittuvat ennen ensimmäistä Resident Eviliä. Raccoon Cityssä on tapahtunut outoja murhia (olenko kuullut tämän joskus aikaisemmin?) ja S.T.A.R.S.-porukan Bravo Team lähtee näitä selvittämään.

Resident Evil Zero (GC) 

 

Lisää aiheesta

Mulkaisu: Resident Evil: Revelations 

Resident Evil 2 (GC) 

Resident Evil 3: Nemesis (GC)

Resident Evil 4 (GC)