Uusimmat

Shanghai on huomenna tuhon oma

13.01.2010 15:19 Jukka O. Kauppinen

Taistele yhdessä, selviydy yhdessä! Näin kuuluu EA:n huomenna julkaistavan sotapeli Army of Two: The 40th Dayn iskulause. Cooppiräiskintään panostava upea peli on saanut kiitettävästi etukäteiskehuja ja osoittautunut laatupeliksi eDomenkin alustavassa pelailussa.

Peli jatkaa toissavuotisen, ensimmäisen Army of Twon jalanjäljillä ja kertoo kahden armottoman kovan palkkasoturin elämästä. Tosin kaksikon elämä on vähän tavallista hektisempää, sillä Shangaissa meiningistä ei ole puutetta. 9/11 jää kevyesti kakkokseksi.

Kuten esikoispelissäkin, koko homman ydin on tiukka cooppipelaaminen. Kentät, pelimekaniikka ja tekoäly on rakennettu kahden toisiaan tukevan soturin ympärille. Yksinpelissä tekoäly hoitaa toista pelaajaa ja testipelaamisen myötä homma tuntuisi toimivan oikein hyvin. Parhaimmillaan meno on kuitenkin kahden ihmisen cooppina, kun sotaa käydään oikein huolella juonien.

Army of Two: The 40th Day julkaistaan huomenna PS3:lle, Xbox 360:lle ja PSP:lle. Demo löytyy isommille konsoleille.

Lisätietoja: www.armyoftwo.com

Lisää aiheesta

Myös Army of Two –räiskintä ilmestyy sarjakuvana

Army of Two (PS3, 360)

Jos jossain puhkeaa sota, eivätkä tavallisen armeijan kyvyt riitä sen ratkaisuun, kuka kutsutaan apuun? Ei, merijalkaväestä ei ole tähän hommaan. Maailman kuumimpien kriisipesäkkeiden räjäyttämiseen tarvitaan maailman kovin ja äijämäisin kaksikko, kahden miehen armeija.

Army of Two on hartaasti odotettu ja useampaan kertaan lykätty räiskintäpeli, joka on alusta saakka suunniteltu kahden pelaajan co-op-pelattavaksi. Tällaisenaan se tarjoaakin vioistaan huolimatta erään alkuvuoden lystikkäimmistä pelikokemuksista.

Lue myös

Arvostelu: Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper (PC, Xbox 360)

Bitmap Brothers: Kasarisupertähdet yhä mukana menossa

Kiusattu nalle kostaa verisesti kaikille – katso traileri

Pelaa Gran Turismo 5 -peliä ja voit päästä 2010 GT Academyyn

Muropaketin uusimmat