Uusimmat

Silent Hill 2 -remaken tekijät tukkanuottasilla – yhteisen sävelen löytäminen oli haastavaa

Kuva: © Konami

07.06.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Silent Hill 2 -remakea rinnakkain tehneet tiimit kamppailivat usein siitä, kenen ehdotukset päätyvät peliin ja kenen unohdetaan.

Alkuperäisen Silent Hill 2:n tehnyt tiimi halusi muuttaa remaken sisältöä siinä määrin, että sitä rinnakkain kehittävä Blooper Team joutui puolustusasemiin, Eurogamer on kertonut. Alkuperäinen tiimi painotti, ettei se halua tehdä samaa juttua uudelleen, joten tasapainon löytäminen oli haastavaa.

“Alkuperäisen version parissa työskennellyt japanilainen tiimi sanoi, että he haluavat muuttaa tämän ja tämän. Toisaalta Blooper Teamilla oli paljon mielipiteitä, joten he sanoivat, että he eivät halua muuttaa näitä ehdotuksia”, Silent Hill 2 Remaken tuottaja Motoi Okamoto on kertonut Famitsun haastattelussa.

Okamoto on lisännyt, että vaikka mielipiteet olivat välillä täysin vastakkaisia, tiimit onnistuivat löytämään yhteisen sävelen.

“Kuten trailerista käy ilmi, peli on syntynyt uudelleen modernilla tyylillä, mutta se pitää sisällään hyviä alkuperäisen version yksityiskohtia”, Okamoto on sanonut.

Silent Hill 2 Remake tulee saataville PC:lle ja PlayStation 5:lle lokakuun 8. päivä.