Uusimmat

Skyrimin ensimmäinen laajennus on Dawnguard – Bethesda hakee betatestaajia

03.06.2012 17:00 Tero Lehtiniemi

Viime vuoden ja koko nykyisen laitesukupolven ehdottomiin roolipelitapauksiin lukeutui Bethesdan erinomaienn Elder Scrolls V: Skyrim. Yli puoli vuotta vanhan pelin laajentaminen on tähän mennessä ollut ahkerien pc-pelaajien vastuulla, mutta nyt nannaa on luvassa myös konsolipelaajille.

Bethesda on nimittäin julkistanut Skyrimmin ensimmäisen virallisen DLC-paketin, nimeltään Skyrim. Kyseessä on ilmeisesti melko laaja paketti, lupasihan Bethesda aikoinaan että Skyrimin laajennuksia voisikin luonnehtia enemmän laajennuslevyiksi. Sitä kielii myös paketin hinta: 1600 MS pistettä eli noin 20 euroa on aika liki lisälevyn hintaa.

Laajennuksen virallista julkaisupäivää ei ole annettu, ja muutenkin lisää tietoa on luvbassa todennäköisesti ensi viikolla alkavilla E3-messuilla. Laajennus tullaan joka tapauksessa julkaisemaan ensin Xbox 360:lle, ja vasta myöhemmin muille alustoille. Bethesda on myös avannut Dawnguardille betatestin, jonka ilmoittautuminen on nyt auki. Testiin valituksi tulemisesta on jopa hyötyä: palkinnoksi saa nimittäin Dawnguardin ihan ilmaiseksi.

 

Lisätietoja: Dawnguard Beta

Lisää aiheesta

Elder Scrolls V: Skyrim (PC, PS3, Xbox 360)

Xbox 360 -pelaajat etuoikeutettuja Elder Scrolls V: Skyrimin lisäsisältöön

Lue myös

Starhawk (PS3)

Advanced Tactics: Gold (PC)

Blizzard viranomaisten hampaissa Koreassa

WoW-antisankari Leeroy Jenkins päätyi lyhytelokuvan tähdeksi

Muropaketin uusimmat