Uusimmat

Sony-pomo ei pidä Xbox-yhteispeliä todennäköisenä

18.03.2016 12:03 Miikka Lehtonen

Alkuviikosta kuultiin aika kummia uutisia, kun Microsoftin edustajat linjasivat virallisesti, että jatkossa yhteispeli Xbox One -pelureiden ja PC:llä tai ”toisilla konsoleilla”, eli PlayStation 4:llä, pelaavien välillä olisi mahdollista ja virallisesti tuettua. Kun Sonykin ilmaisi tuoreeltaan kiinnostusta asian tiimoille, moni ehti jo innostua. Nyt Sony-pomo Shuhei Yoshida on kuitenkin heittämässä vähän kylmää vettä niskaan. Asia ei ole helppo, eikä ominaisuutta kannata odotella ihan heti.

”Koska PC on avoin alusta, yhteispeli PC:n kanssa on paljon helpompaa. Kahden suljetun ja erillisen verkon yhdistäminen on paljon monimutkaisempaa, joten meidän täytyy tehdä yhteistyötä julkaisijoiden ja kehittäjien kanssa selvittääksemme, mitä he yrittävät tehdä”, Yoshida selitti Eurogamer-saitille.

”Tekninen puoli voi olla tässä se helpoin ongelma. Meidän täytyy myös tarkastella käytäntöjä ja bisnesnäkökulmia”, Yoshida varoitteli. Eipä kuulosta siis sellaiselta ominaisuudelta, jota kannattaa odotella ihan lähiaikoina useisiin peleihin.

Lähde: Eurogamer