Uusimmat

Sonyn edustaja vastasi PSP2-huhuihin

27.01.2009 15:45 Miikka Lehtonen

PSP2 on tänään innokkaasti otsikoissa. Aamulla kerroimme IGN-pelisaitin saaneen ”luotettavia tietoja” konsolin kehitysvaiheista. Nyt Sonyn edustaja on vastannut huhuihin – tosin anonyymisti – harvinaisen suorasanaisesti. Lyhyt versio? Jos PSP2 kiinnostaa, käänny taikurin puoleen.

Brittiläinen pelialaa seuraava MCV-saitti on tavoittanut Sonyn edustajan, joka suostui kommentoimaan anonyymisti IGN:n uutisoimia huhuja PSP2:n ominaisuuksista. Jenkkisaitin toimittajien tietojen mukaan PSP2 olisi sisältänyt muun muassa kosketusnäytön, sekä mahdollisesti myös massamuistia. MCV:n lähde ei jaksanut olla turhan kohtelias vastatessaan.

”On selvästi aika hiljainen vuodenaika, koska luotettaviksi luulemamme pelisaitit keksivät tarinoitaan PSP2:sta ja siitä, miten sillä voi teleporttailla ympäri maailmaa, matkustaa läpi ajan ja miten se ottaa virtansa sarvikuonovauvojen murskatuista sarvista”, kuului kommentti.

Siltä varalta että kanta ei vielä tullut selväksi, syväkurkku tarkensi sanojaan. ”Voitte toivottavasti aistia lievästä sarkasmistani, miten lähelle totuutta IGN:n ”tiedot” osuivat.” Itse en välttämättä lähtisi rinnastamaan aikakoneita kosketusnäyttöihin ja massamuistiin, sillä kun rakastettavan sarkasmin riisuu pois, voidaan huomata jälkimmäisiä myytävän alati laskevilla hinnoilla kuluttajille joka toisessa marketissa. Joskus mukana on jopa uskomaton taikavehje, jolla pystyy siirtämään äänensä vaikka maailman toiselle puolelle.

Lisää aiheesta

Huhupartio: kosketusnäytöllinen PSP2 tulossa

Applelta 16 gigainen iPhone ja 32 gigainen iPod Touch

Apple julkisti iPhone 3G:n

Lue myös

Xbotit aloittavat tänään zombilahtauksen

Guitar Hero Metallica: biisilista julkaistu, tuplabasari soi

Muropaketin uusimmat