Uusimmat

South Park rynnii kotiisi – 6.3. larpataan!

17.02.2014 17:45 Jukka O. Kauppinen

Ubisoft kertoo kovasti odotetun, ihaillun ja kaivatun South Park: The Stick of Truth –pelin 6.3. Merkatkaa päivä kalenteriin, sillä silloin alkaa videopelihistorian eeppisin larppi.

South Park: The Stick of Truth on jokseenkin erilainen lisenssipeli. Se on näet ihan täysimittainen, oikea roolipeli, joka sattuu olemaan animaatiosarjaan perustuva lisenssipeli. Jossa larpataan. Eli roolipeli, jossa pelataan live-roolipeliä. Kyllä nyt kuulkaa mennään astraalitasoille näissä meta-ulottuvuuksissa.

Tarinahan kertoo kouluun tulleesta uudesta pojasta, joka liittyy mukaan suureen larppiin.

Käynnissä on sota, joka on kestänyt jo tuhansia vuosia. Tähän ihmisten ja haltioiden väliseen sotaan löytyy yksi ainoa syy: Totuuden tikku – The Stick of Truth. Sodan kauhun tasapaino uhkaa kuitenkin muuttua, kun puheet uudesta lapsesta kiirivät halki maiden ja mantujen. Hänen tulonsa on kirjoitettu tähtiin. Muuttoautojen kaikottua uusi seikkailu voi alkaa!

Pelaaja joutuu taisteluun mitä uskomattomampia vihollisia vastaan. Vastassa on rapumiehiä, kalsarimaahisia, hippejä ja muita pahuuden voimia. Pelaajan tehtävä on löytää Totuuden tikku ja ansaita paikkansa prukasta. Onnistuessaan pelaaja olisi koko South Parkin pelastaja, vahvistaen näin omaa sosiaalista asemaansa South Parkin ala-asteella. Epäonnistuessaan pelaaja tultaisiin tuntemaan ikuisesti luuserina.

 

 

Aiemmin nähtyjen vilausten mukaan peli on ihastuttavan räävitön ja törkeä, kuten animaatiokin. Myös animaation luojat Trey Parker ja Matt Stone ovat osallistuneet pelintekoon, ja toivotaan parasta etteivät he ole pehmoilleet.

South Park: The Stick of Truth julkaistaan 6. maaliskuuta PC:lle ja PS3/X360-konsoleille.

Lisätietoja: http://southpark.ubi.com

Lisää aiheesta

”Kusemme kasvoillesi! Painukaa helvettiin!” – South Park tylyttää EA:ta

Cthulhu löysi tiensä South Parkiin (video) 

South Park -roolipeli The Stick of Truth on vihdoin julkaisukunnossa 

South Parkin putki katkesi 17 kauden jälkeen: ”Kai sen oli pakko tapahtua joskus”

Ubisoft ei pakota uPlaytä South Parkiin 

Muropaketin uusimmat