Uusimmat

Spintires-riidat sovittiin – pelin kehitys jatkuu

19.02.2015 09:00 Juho Anttila

Rekkasimulaattori Spintires oli yksi viime vuoden iloisimmista yllätyksistä. Isoja autoja ja törkeän huonoja ajomaastoja simuloinut peli keräsi nopeasti sankan fanijoukon. Menestys yllätti kuitenkin niin julkaisijan kuin kehittäjänkin ja osapuolet päätyivät riitoihin. Samalla alkoi pitkäksi venynyt radiohiljaisuus Spintiresin ympärillä.

Nyt pelin julkaisija Oovee on tehnyt paluun julkisuuden valokeilaan kera hyvin uutisten. Spintires on kaikkea muuta kuin kuollut, riidat peliä kehittäneen venäläisen Pavel Zagrebelnyyn kanssa sovittu ja kehitys jatkuu. Ensimmäinen uusi Spintires-päivitys onkin luvassa huhtikuun alussa.

Ooveen Tony Fellas myöntää, että firman kommunikaatio fanien suuntaan on yskinyt pahasti viimeisten kuukausien aikana. Suosio yllätti firman ja tilanne lähti niin sanotusti lapasesta, mikä oireili ongelmina ja huonona kommunikaationa. Nyt kaikki on taas hyvin. Fellas vihjaileekin jo Spintires-päivitysten lisäksi suuremmalla kehitystiimillä väsättävällä jatko-osalla. Nämä suunnitelmat ovat tosin vielä alkutekijöissään, sillä ensin firma aikoo laittaa alkuperäisen Spintiresin kuntoon.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Spintires (PC)

Mulkaisu: Spintires

Isoja ajopelejä ja parasta äijäilyä