Uusimmat

SSX julkaistiin, hus omistamaan rinteet ja kaikki

01.03.2012 10:55 Jukka O. Kauppinen

Electronic Arts julkaisi tänään pitkästä aikaa uuden teoksen SSX-snoukkapelisarjaan. Sarja on ollut pitkään tauolla ja sitä ehdittiin kuvitella kertakaikkisen haudatuksin. EA kuitenkin jaksoi nostaa teoksen takaisin pelaamisen etulinjaan, tulosten näkyessä nyt kauppain hyllyillä.

“Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tuoda huippusuositun SSX-sarjan takaisin”, johtaja Dean Richards EA SPORTSilta ylistää.

”Olemme rakentaneet SSX-pelin uusimmilla teknologioilla tehden siitä entistä modernimman näköisen ja tuntuisen – mutta se tarjoaa silti 100 prosenttisen SSX-pelikokemuksen.”

SSX tarjoaa pelaajille tuttua adrenaliinintäytteistä pelausta upeissa vuoristoissa ympäri maailman. NASAn topografiatietoja hyödyntävä peli luo pelaajien ympärille laajan maailman, jossa on yhdeksän vuoristoa kisa- ja temppuiluympäristöiksi.

Pelin soundtrack sisältää 36 lisensoitua hittibiisiä ja kymmenen uutta erityisesti Deadly Descentsiä varten sävellettyä biisiä. The Qemistsin, Camo & Krookedin, Raffertien ja Amon Tobinin tekemät originaalit SSX-biisit ovat ladattavissa iTunes -palvelusta osana SSX-soundtrackia.

Lisätietoja: http://www.ea.com/ssx

Lisää aiheesta

1080 Avalanche (GC)

Amped 2 (Xbox)

SSX 3 (Xbox)

Lue myös

Assemblyn järjestäjät saivat suomalaisen pelialan kunniamaininnan

Gears of War 3: Fenix Rising DLC (Xbox 360)

Legendaarinen Baldur’s Gate tulee taas? Nettisivuilla tapahtuu kummallisia!

Syndicate (PC, PS3, Xbox 360)