Uusimmat

Star Wars: The Old Republic laajenee: Shadow of Revan

10.12.2014 21:00 Jukka O. Kauppinen

Oletko koskaan kuullut sellaisesta pelistä kuin Star Wars:The Old Republic? Hmmm? Se BioWaren seikkailupeli, 90-luvulta? Kyllä – ja ei. SWTORihan oli se muutaman vuoden takainen maailman kallein videopeli, joka ei ihan onnistunut kaappaamaan koko maailmaa syliinsä. Mutta ei BioWaren tekemä megamorppi mihinkään ole vielä kadonnut. Sillä on vielä monen monta megataalaa kerättävänään, että kehityskustannukset tulisivat katetuiksi.

Sitä päivää odotellessa morpin ylläpitoa ja kehitystä jatketaan. Kuten nyt ihan uuden lisärin muodossa. Shadow of Revan vie pelaajat viiden uuden tason mittaiselle Star Wars –seikkailulle, jossa otetaan mittaa galaksin vaarallisimpiin lukeutuvan Revan kanssa. Reva on vakava uhka niin tasavallalle kuin sitheille, joten saas nähdä, onko pelaajilla mitään mahdollisuuksia? Se nähdään lisärin lopussa!

Uuden tarinapaketin lisäksi lisäri nostaa hahmojen levelcapin tasolle 60 ja tuo mukanaan kaksi uutta planeettaa, Rishin ja Yavin 4:n, uusia Flashpoint- ja Operations –tehtäviä, uusia varusteita sekä laajennetun kykyjärjestelmän.

Lisätietoja: http://www.swtor.com/shadow-of-revan

 
Lisää aiheesta

Star Wars The Old Republic nousi vakavaraiseksi 

Star Wars: The Old Republic (PC) 

Star Wars: The Old Republic laajenee taas kerran  

Star Wars: The Old Republic: Rise of the Hutt Cartel (PC) 

Star Wars: The Old Republicin maksullinen homoplaneetta kuumentaa tunteita