Uusimmat

Star Wars: The Old Republicissä kerrotaan eeppinen tarina

15.06.2009 21:33 Jukka O. Kauppinen

BioWaren työn alla oleva verkkoroolipeli Star Wars: The Old Republic on monien ropeltajien odottama, jännittämä ja pelkäämä projekti. Mitä on luvassa ja miten? Sählääkö BioWare Star Wars -universumin vai onko luvassa häikäisevä tarina, joka imaisee meidät kaikki Tähtien sodan uumeniin?

No, se selviää pelin ilmestyttyä. Mutta tällä erää me voimme tutustua vaikkapa BioWare-haastikseen, jossa kaksi pelikehittäjää kertoo luomuksensa tarinankerronnasta.

Esimerkiksi erilaisten pelaajien näkemykset maailmasta rakennetaan alusta alkaen hyvin, hyvin erilaisiksi. Eri hahmoluokkien pelit eroavat niin paljon, että ne ovat melkeinpä omia seikkailujaan.

”Kun pelaat vaikkapa salakuljettajaa, todella tunnet itsesi sellaiseksi. Seikkailut ovat pähkähulluja ja sekopäisiä. Lennät kuin tuli persiissäsi ja koet huimia romansseja. Hahmosi laukoo huimia herjoja.”

”Sithinä taas koet maailman täysin erilaisesta perspektiivistä. Tulet synkästä maailmasta, joudut tasapainottelemaan sithien politiikassa ja kohtaat hyvin, hyvin pimeitä hahmoja, jotka voivat tehdä mitä he ikinä suinkin tahtovat.”

Lue lisää haastattelusta: Star Wars: The Old Republic – A New Hope For MMOs?

Lue myös

Arvostelu: New Star Grand Prix (PC)

Assassin’s Creediä myyty jo 8 miljoonaa

Kaikki bändipelit eDomen katsauksessa – mutta mikä on kaikkein paras?

Nintendo naureskelee kilpailijoiden hypetekniikalle

Wii pelaa kohta pelit läpi puolestasi

Star Wars -morppi...

Katso tilanne vastaamatta