Uusimmat

Starfieldin planeetat ovat valtava huijaus – striimaaja todisti asian 7 tuntia kestäneessä lähetyksessä

Kuva: © Bethesda Game Studios

05.09.2023 13:21 Muropaketin toimitus

Starfieldin planeetat eivät ole todellisia.

Bethesdan odotettu uutuuspeli Starfield tarjoaa pelaajille valtavan galaksin tutkittavaksi, mutta valitettavasti pelin laajuus on monilta osin vain illuusiota.

Sony Santa Monican käsikirjoittaja ja striimaaja Alanah Pearce todisti pelin huijaukset seitsemäntuntisella striimillään, jossa tämä päätti lentää Plutoon, uutisoi PC Gamer. Tunteja kestäneen matkan päätteeksi kävi selväksi, että pelin planeetat ovatkin vain litteitä ikoneita, joiden läpi pelaaja pystyy lentämään.

Bethesda vahvisti jo ennen pelin julkaisua, ettei avaruudesta voisi laskeutua itsekseen planeetoille, vaan nämä toteutettaisiin välivideoiden voimin. Pelaajat eivät kuitenkaan tienneet, voisiko planeettoihin esimerkiksi törmätä. Pearcen video paljastaa, ettei se onnistu.

Tempaus tosin todistaa, että pelaajat voivat ilmeisesti lentää planeetalta toiselle ilman pikamatkustusta. Tähän kannattaa kuitenkin varata reilusti aikaa, sillä Starfieldin simuloima avaruus on oikeasti valtava ja aluksen moottoreilla lentäminen planeetalta toiselle kestäisi todennäköisesti satoja tunteja.

Lue myös: Arvostelu Starfield on upea tieteisseikkailu, joka nousee Bethesdan klassikoiden tasolle