Uusimmat

Steamista saa nyt myös elokuvia. Tai ainakin elokuvan!

25.05.2012 12:30 Miikka Lehtonen

Vaikka Steam on perinteisesti ollut nimenomaan pelikauppa, nyt sieltä saa myös elokuvia. Tai ainakin elokuvan. Maailmalla mainetta ja kunniaa kerännyt Indie Game: The Movie on nimittäin lisätty digijakelukaupan valikoimiin.

Aikanaan Kickstarterin avulla rahoitettu dokumentti tarkastelee pelikehitystä indie-perspektiivistä. Dokumenttiryhmä haastatteli lukuisia alan tunnettuja kasvoja heidän projektiensa eri vaiheissa. Team Meat odotteli Super Meat Boyn julkaisua, Phil Fish pakersi erinomaisen Fezinsä parissa ja Jonathan Blow teki mitä Jonathan Blow nyt tekeekään.

Leffaa on kehuttu maailmalla hirvittävästi, mutta tähän saakka sitä ei ole oikein voinut nähdä kuin GDC-messuilla tai erinäisissä kansainvälisissä elokuvatapahtumissa. Nyt siihen tulee muutos, sillä leffa julkaistaan vihdoin 12.6. Pienenä historiallisena erikoisuutena julkaisu tapahtuu myös Steamissa, josta leffan voi ostaa vaikka tältä istumalta 7,19 euron hintaan. Katsomaan toki pääsee vasta kesäkuussa, joten olisiko tässä toinenkin historiallinen tapaus? Leffan ennakkovaraus?

Oli miten oli, tässä on traileri!

Linkki: Indie Game: The Movie Steamissa

Lue myös

Jos Silicon Knights voittaa oikeusjuttunsa, he saavat Epic Gamesiltä taalan

Epicin pojat näkivät seuraavan konsolisukupolven, eivätkä juuri vaikuttuneet

Diablo III – osuivatko ennakkofiilikset kohdalleen?

Diablo III (Mac, PC)