Uusimmat

Suda 51 syyttää julkaisijaa Killer is Deadin hölmöstä tissiminipelistä

06.07.2014 10:00 Juho Anttila

Japanilainen Suda 51 on tunnettu lievästi sanottuna oudoista peleistään. Miehen uusin teos, Killer is Dead oli luontevaa jatkumoa Lollipop Chainsaw:lle ja Shadow of the Damnedille. Suuri osa pelin keräämästä huomiosta keskittyi kuitenkin gigolominipeliin, jossa, lyhyesti sanottuna, viekoiteltiin isotissisiä naisia sänkyyn jakelemalla näille lahjoja ja tuijottamalla näitä röntgenlaseilla.

Suda 51:n mukaan kyseisen pelitilan piti alun perin olla osa Shadow of the Damnedia. Alkuperäisessä konseptissa tarkoitus oli vain antaa naisille kukkia, ilman sen kummempia eroottisia pohjavireitä. Japanilainen julkaisija vaati kuitenkin, että pelitilan pitää olla rohkea, jotta teos myisi Japanissa. Suda 51 olisi tahtonut tehdä siistimmän minipelin, mutta kun käsky tuli ylhäältä päin, miehen ei auttanut kuin tehdä työtä käskettyä.

Turha kuitenkaan kuvitella, että Suda 51 häpeäisi kieltämättä turhaa ja vaivaannuttavaa tissipeliä. Mies kertoo olevansa kaiken kaikkiaan tyytyväinen lopputulokseen. Suda 51 muistuttaa myös, että pelitilasta tehtiin tarkoituksella haastava, jotta naisten voittaminen ei olisi liian helppoa. Lisäksi epäonnistuneesta iskemisestä rangaistaan läpsyllä. Näin naisista ei luoda liian halpaa tai esineellistettyä kuvaa. Suda 51:n mukaan kuvakaappaukset eivät anna oikeaa kuvaa mainitusta pelitilasta, vaan vasta sitä pelaamalla ymmärtää, että sen kuvaamat naiset ovat vahvoja ja itsenäisiä toimijoita.

Peliä pelanneena on pakko todeta, ettei Suda 51 nyt tällä kertaa ihan onnistunut tavoitteessaan. Ehkä nämä asiat nähdään Japanissa hieman eri tavoin.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Suda 51 -tissejä tuijotellaan kohta myös PC:llä

Japanilaisilla treffeillä tuijotetaan tissejä röntgenlaseilla

Killer is Dead rämpii Japanissa

Muropaketin uusimmat