Uusimmat

Suomalainen Counter-Striken Battle of Boomers -turnaus palaa ensi lauantaina – mukana ENCE ja HAVU

Kuva Counter-Strike -pelistä.

30.11.2022 19:56 Muropaketin toimitus

Suomalainen Counter-Striken Battle of Boomers -turnaus palaa ensi lauantaina. Mukana nähdään sekä insinööritaustaisia amatööripelaajia että ammattilaislegendoja.

Vauhdikas esports-turnaus pelataan neljällä kolmen hengen joukkueella yleisön äänestämillä pelikartoilla. Mukana ovat Suomen kovimmat esports-tiimit eli ENCE ja HAVU. ENCE-tiimissä pelaavat Joona “natu” Leppänen, tunnettu somevaikuttaja Eetu “Eeddspeaks” Pesonen ja ja insinööripelaajana Jonne Vornanen. HAVU-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Taneli ”diSTURBED” Veikkola, tunnettu somevaikuttaja Rasmus ”Rapsu” Virtanen ja insinööripelaajana Lassi ”LRZ” Halkosaari.

Esports-tiimien lisäksi turnauksessa pelaavat aikakarsinnalla valitut insinööriopiskelijat ja amatööripelaajat omilla kokoonpanoillaan. Kaikki neljä finaalissa nähtävää tiimiä kisaavat merkittävästä 5 000 euron palkintopotista. 

Kilpapelitapahtumien järjestäjä Finnish Esports League (FEL) vastaa finaaliturnauksen varsinaisesta toteutuksesta. Finaaliturnaus pelataan etäyhteyksin ja se striimataan suorana lähetyksenä 3. joulukuuta kello 14.00 alkaen Ilta-Sanomien Twitch-, ISTV- ja Ruutu-videopalvelujen kautta.