Uusimmat

Suomalaisia zombeja – tältä näyttää The Walking Dead: No Man’s Land

12.08.2015 11:00 Jukka O. Kauppinen

Suomalainen Next Games –studio teki viime vuonna aika tiukan aluevaltauksen. Vastaperustettu firma, joka ei ollut vielä edes julkaissut yhtään ainutta peliä, nappasi lisenssin telkkarin The Walking Dead –hittisarjaan  – ja rupesi saman tien hommiin. Nyt studio näyttää ensimmäistä kertaa miltä kotimainen näkemys zombieselviytymisestä näyttää peliruuduilla.

The Walking Dead: No Man’s Landin keskiössä on pelaajan hahmojen selviytyminen vihamielisessä zombien kansoittamassa maailmassa. Pelaajan on tehtävä strategisia valintoja ketkä hahmoista ovat vahvimpia taistelussa zombeja vastaan ja mitä aseita käyttää pelastaakseen muita ihmisiä zombien kynsistä.

Daryl Dixon, TV-sarjan suosituin hahmo, jota esittää näyttelijä Norman Reedus, on mukana näyttämässä kuinka “walkereista” päästään eroon ja millainen turvapaikka pelaajan kannattaa ryhmälleen rakentaa. Pelissä löytyy myös TV-sarjasta tuttuja tapahtumapaikkoja, kuten Terminus ja vankila.

“The Walking Dead: No Man’s Land on luotu TV-sarjaa kunnioittaen, hittidraaman faneille. Fanien palvoman The Walking Dead TV-sarjan tuominen mobiilipelaajien käsiin yhteistyössä kumppanimme AMC:n kanssa on meille innostava haaste ja valtava mahdollisuus”, kertoo Teemu Huuhtanen, Next Gamesin toimitusjohtaja.

“Me yhdistämme TV-sarjan maailman, Daryl Dixon-hahmon ja yhteisponnistuksen markkinoinnissa AMC:n kanssa aivan uudella tavalla. Tämä on ensimmäinen askel strategiassamme luoda kumppanuuksia TV-ja elokuvastudioiden kanssa.”

 

AMC’n “The Walking Dead,” on USA:ssa tv-historian katsotuin kaapeli-TV-draama ja suosituin sarja 18-49-vuotiaiden keskuudessa. TV-sarjan kuudes tuotantokausi käynnistyy sunnuntaina lokakuun 11 pidennetyllä 90 minuutin jaksolla.

The Walking Dead: No Man’s Land peli julkaistaan iPhonelle, iPadille ja iPod touchille kuudennen tuotantokauden yhteydessä lokakuussa 2015.

Lisätietoja: www.thewalkingdeadnomansland.com

Lisää aiheesta

Suomalainen länkkäri menestyy maailmalla – legendaarinen pyssymies saapui 

Jättirahoituksella startannut suomalaispelitalo teki tutunoloisen mobiilipelin 

Kuinka suomalainen Next Games sai The Walking Dead -lisenssin 

Suomalaisfirma tekee The Walking Dead –pelin, keräsi kuusi miljoonaa pääomaa