Uusimmat

Suomalaispeli Premium Pool menestyy Windows Phonella

18.05.2012 11:55 Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen Iceflake Studios -pelitalon Premium Pool –peli julkaistiin huhtikussa Windows Phone -alustalle. Se on autenttisella äänimaailmalla ja HD-grafiikoilla varustettu biljardipeli, jonka suunnittelussa on vahvasti panostettu sulavaan pelattavuuteen kosketusnäytöllä.

Tekijät kertovat, että peli on saanut erinomaisen vastaanoton ja runsaasti lataajia ympäri maailmaa. Peli onkin kaikkien suurten maiden kauppapaikkojen listoilla kärkijoukossa. Tällä hetkellä Premium Pool on näet listaykkösenä Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Intiassa. Venäjällä peli on toisella sijalla, sekä USA:ssa ja Saksassa neljännellä sijalla. Suomessa peli on listakolmonen.

Pelin ensimmäinen versio on ilmainen ja se sisältää 9-pallo pelimuodon yksinpelinä, sekä useita värivaihtoehtoja pelipöydälle.

 

Pelin kehitystä jatketaan kiivaana, ja ensimmäinen päivitys on tulossa lähipäivinä. Myöhemmin peliin tullaan lisäämään myös uusia pelimuotoja, sekä paljon toivottu moninpeli.

Iceflake Studios on tehnyt useita Windows Phone 7 -pelejä, joskin jotkut muistavat firman parhaimmin Battlefield 1942:lle tehdystä FinnWars-modista.

Lisätietoja: http://www.iceflakestudios.com/

Lue myös

Disgaea 4: A Promise Unforgotten (PS3)

Infinity Wardin oikeusjuttu sai James Bond -luokan käänteitä

Pyhän helapäivän foorumiviihdettä

Videojysäys: Secret World, NHL 13, Sniper Elite V2, Game of Thrones, Hitman Sniper Challenge