Uusimmat

Suomalaisuus näkyy maailmalla räntänä, v*tutuksena, kesäautoina ja kaljoitteluna

28.04.2015 14:00 Jukka O. Kauppinen

Tämän kevään suomalaisten pelien teemat näyttävät jokseenkin sellaisilta, että matkailynedistämisviraston virkailijat saavat sydänkohtauksia. Mutta hei, kehtaanpa oikeastaan väittää että tämä julmettu arkirealismi saa maailmalla huomattavasti enemmän näkyvyyttä ja herättää itkun ja naurunsekaista hihittelyä kuin perinteinen ”tervetuloa kauniiseen kesä-Suomeen onkimaan” –mainostaminen.

PAKO – Car Chase Simulator on kerrassaan mainio mobiilialustoille julkaistu ajelupeli, jossa pöristellään pikkuisella autolla erilaisissa ympäristöissä. Pelin ydinjuju on selviytymiskamppailua, sillä kukin erä päättyy siihen jos pelaajan auto törmää esteisiin tai joku lukuisista takaa-ajajista onnistuu rysäyttämään pakoojan kumoon. Nopsa, hauska ja omalaatuisen tyylikäs peli, joten ei ihme että se on yksi viime vuosien suosituimmista suomalaisista mobiilipeleistä.

 

Tekijöillä on myös reilusti isämmaallista ylpeyttä, sillä torstaina julkaistava päivitys tuo mukanaan oikein kunnon Suomi-kentän.

Suomi-kentällä on kaikennäköisiä piilotettuja saavutuksia ja hatunnostoja suomalaisuudelle – ja ennen kaikkea räntää ja lunta. Jäätiköitä, suomalaisia poliisiautoja ja Funny Car Center.

 ”Lunta sataa ja kaikkia vituttaa”, kertoo Tree Man Gamesin Heikki Sillanpää tulevasta lisäristä.

Map Pack #2 julkaistaan 30.4.

 

Ja kyllähän tässä yhteydessä täytyy äärimmäisen kovana Suomi-markkinointina nostaa esiin myös My Summer Carin huikea huomio maailmalla. Mitään näin omaperäistä, lystikästä ja ennen kaikkea sympaattista rakkautta saavaa Suomi-mainoskampanjaa ei pystyisi luomaan isollakaan rahalla.

Näet, jos ette ole huomanneet, niin My Summer Car on saanut ihan oikeasti älyttömästi näkyvyyttä maailman pelimedioissa. Varmaan enemmän kuin muut Suomi-uutiset pitkään aikaan yhteensäkään.

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Näin pelit luovat positiiivista Suomi-kuvaa. Kaikki vituttaa, paitsi kun ajetaan kesäautolla, liukastellaan jäätiköillä ja nautitaan keppanaa. Torilla tavataan!

 

Lisätietoja: PAKO – Car Chase Simulator  @ App Store

Lisätietoja: http://www.johannesrojola.com/msc/

Muropaketin uusimmat