Uusimmat

Suomi jumppaamaan, hop hei Active tulee

14.05.2009 11:36 Jukka O. Kauppinen

EA Sports hyppää ensi viikolla kuntoilupelien vauhtiin julkaisemalla upouuden EA Sports Active -fitnesspelin. 20.5. julkaistava sporttipelin ohella saa myös vastuskuminauhan, reisitaskuvyön sekä tietysti kesäkunnon.

Wii-konsolille tehty kuntoilupeli lupaa tuloksia 20 minuutin päivittäisellä kuntoilulla, jota voi harjoittaa niin yksin kuin perheen tai kaverienkin kanssa. Active sisältää muun muassa 30 päivän kunto-ohjelman, jonka avulla saavutat tavoitteesi ja säilytät treenimotivaation. Peli suunnittelee joka päivälle oman 20 minuuttia kestävän harjoitusohjelman, joka voimistaa sekä ylä- että alavartaloa ja parantaa yleiskuntoa. Harjoitukset muuttuvat haastavammiksi, kun kuntosi kohenee.

Ohjelma sisältää myös oman personal trainerin, joka neuvoo miten liikkeet tehdään oikein. Peli seuraa liikkeitä Wiin liikkeentunnistusohjaimen avulla ja antaa palautetta heti, jos asento on väärä. Mukana tulevan vastusnauhan ja reisitaskuvyön ansiosta harjoitukset kohdistuvat sekä ylä- että alavartaloon.

Kaksinpelikin löytyy jaetulla ruudulla.

Lisätietoja: http://www.easportsactive.fi/

Lue myös

Alan Wake ei nuku Ruususen unta

Arvostelu: Afro Samurai (PS3, 360)

Ennakko: inFamous (PS3)

Kuuntele Rob Hubbardin hittibiisejä – ajalta ennen kuin niistä tuli SIDejä!

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising – ensitesti osa 2

Wiikon wanha: Alter Ego, elämäsimulaattorien esi-isä