Uusimmat

Suomipeli Trine ylsi E3:n parhaimpien listalle

18.06.2009 12:44 Jukka O. Kauppinen

Helsinkiläisen Frozenbyten peli Trine valittiin äskeisten E3-messujen parhaimmistoon. Maailman suurimpiin pelisaitteihin lukeutuva GameSpot nosti suomipelin messujen parhaimpien listoille useissa kategorioissa.

Trine voitti Gamespotin kategorian ”Best Downloadable Game” ja oli finalisti myös ”Best Platformer-” ja ”Best PC Game” -kategorioissa.

”Trinen valinta E3-messujen parhaimmistoon on erittäin iloinen asia tiimillemme, joka on työskennellyt pelin parissa uutterasti jo yli vuoden ajan. Trine keräsi messuilla paljon huomiota ja oli selkeästi yksi messujen yllättäjistä niin pelaajien kuin mediankin mielestä. Panostuksemme pelin laatuun kantaa vihdoin hedelmää ja odotamme heinäkuista julkaisua innolla”, iloitsee Frozenbyten toimitusjohtaja Lauri Hyvärinen.

Trine on fantasiamaailmaan sijoittuva fysiikkapainotteinen toimintapeli, jossa pelaaja hyödyntää kolmen hahmon erikoiskykyjä ja yhteistyötä voittaakseen kuningaskuntaa uhkaavan epäkuolleiden armeijan. Trinen pelattavuus pohjautuu sopivan realistiseen fysiikkamallinnukseen, jonka ansiosta pelaajalla on kymmenittäin erilaisia ratkaisuja kuhunkin tilanteeseen.

Pelissä on taistelua ja ongelmanratkontaa sulassa sovussa, ja peliä voi pelata oman tyylinsä mukaan.

Trine julkaistaan heinäkuussa 2009 ladattavana pelinä PlayStation Networkissa ja pakettiversiona PC:llä.

Lisätietoja: http://www.trine-thegame.com

Lue myös

Arvostelu: UFC Undisputed (PS3, 360)

Hauskan pelin tekeminen on yhtä vaikeaa kuin kolmen hittileffan

Kaikkien aikojen pöljimmät peliohjaimet

Naku zombimetsästäjä panee ranttaliksi

Pahimmat paskaduunit mitä kuvitella saattaa