Uusimmat

Super Meat Boy saa ilmaista lisäsisältöä

12.11.2010 14:00 Miikka Lehtonen

Super Meat Boy. Veikeä peli ainakin siihen asti, että revit hiuksesi irti ja yrität kuristaa itsesi ohjaimen johdolla. Tämä tapahtuu viimeistään I want to be the guy -bonusleveleissä. Jos et ole vielä vainaa tai muuten vain saanut tarpeeksesi pelin annista, hyviä uutisia: lisää on tulossa ja ilmaiseksi!

Team Meat ilmoitti äskettäin blogissaan, että Super Meat Boy -rintamalla tapahtuu marraskuun aikana paljonkin. Ensinnäkin tiimi on lähettänyt Microsoftille päivityksen hyväksyttäväksi. Se korjaa kuulemma kaikki pelin bugit, poistaa ennätyslistoilta huijaten hankitut 0.0-ajat ja lisää peliin uutta musiikkia.

Mutta ei siinä vielä kaikki: peli tulee saamaan marraskuun aikana vielä uusia kenttiä. The Internets -ominaisuuden myötä peliin lisätään ”ainakin 20” viemäri-aiheista kenttää, joissa voi käytttää ainoastaan Gish-limapallukkaa ja joiden vaikeustaso vaihtelee ”kohtalaisesta sieluja tuhoavaan”. Kuulostaa Super Meat Boylta!

Hyvien uutisten hattutemppu on valmis, sillä Team Meat kertoi myös, että Super Meat Boyn PC-versio nähdään Steamissa varmasti vielä tämän kuun aikana. PC-miehet, varautukaa huikeisiin pelihetkiin.

Lähde: Team Meat

Lisää aiheesta

Super Meat Boy (Xbox 360)

Syksyn vaikein peli näyttää keskisormea Microsoftin julkaisupolitiikalle

Lue myös

Arvostelussa Saw 2 – ”pelisuunnittelija oli Idi Aminin hovikiduttaja”

Kymmenen hävettävän huonoa Xbox-peliä

Mielipuoli rakensi Minecraftissa toimivan tietokoneen

Treyarch varoittaa Black Ops -perseilijöitä

Muropaketin uusimmat