Supreme Commander 2 Eurooppaan vasta vapuksi?

09.12.2009 12:41 | Jouni Mäki-Panula

Vuoden 2007 reaaliaikastrategiatapaus Supreme Commander saa jatkoa ensi vuonna, mutta onko Eurooppa jäämässä pahasti jälkijunaan? Square Enix ja Gas Powered Games näet vahvistivat marraskuussa, että Supreme Commander 2 julkaistaan Pohjois-Amerikassa PC:lle 2. maaliskuuta ja Xbox 360:lle 16. maaliskuuta ensi vuonna. Mutta missä Eurooppa? Unohdettu kokonaan?

Nyt Play.com-nettikauppa on maininnut, että Supreme Commander 2 tulisi myyntiin 30. huhtikuuta eli vappuaattona. Samainen päivämäärä löytyy sekä PC- että Xbox 360 -versioiden esittelysivuilta, joten yksittäisestä harhalyönnistä ei ole kyse.

Square Enix tai Gas Powered Games eivät ole ainakaan julkisuudessa esittäneet minkäänlaisia kommentteja suuntaan tai toiseen Supreme Commander 2:n julkaisusta Euroopassa.

Lisätietoja: Play.com.

Lue myös

Arvostelu: Tales of Monkey Island Episode 5: Rise of the Pirate God (PC, Wii)

Black Mesa missasi vuoden 2007, 2008, 2009…

Huippumallin vapaapäivä: WoWia nakuna ja pilvessä

Kun avaruusooppera kukkii kauneimmillaan

Keskustelu

Kerkiipähän vähän aikaa miettiä wareversion kanssa ostaako sen pelin vai ei…

”Yli 10 päivässä jo moni varmasti murtaa salaukset”

10 päivässä? Siihen menee korkeintaan tunteja. 10 päivässä peli on jo pelattu läpi. :)

No jenkkilästä tilattu puuceeversio kyllä toimii onneksi meikäpuuceissakin.

Aika outoa touhua. Tuo jos joku kovasti kasvattaa piratisointia euroopassa. Yli 10 päivässä jo moni varmasti murtaa salaukset ja moni muuten pelin ostanut saattaa odotellessa saattaa hankkia piraatti version. Ei niinkään että minusta se olisi sallittavaa vaan päinvastoin, mutta niin se waretus tuppaa toimimaan.

Muropaketin uusimmat