Uusimmat

Sword of the Stars syöksyy yhä syvemmälle galaksien uumeniin

27.05.2009 19:50 Jukka O. Kauppinen

Erinomainen 4X-avaruusstrategia Sword of the Stars laajenee rankalla teknologiaboomilla. Argos Naval Yard -lisäri näet tuo peliin huikean annoksen uutta tekniikkaa avaruusalusten rakentelijoille.

Argosin vastalöydetyt telakat tuovat avaruuden wannabevaltiaille muun muassa 19 uutta teknologiaa, 75 uutta avaruusalusten runkokomponenttia, uusia aseita ja kaupan päälle vielä kolme uutta skenaariotakin. Argos-lisäri toimii niin alkuperäispelin että minkä tahansa aiemman laajennuksen kaverina.

Argos Naval Yard julkaistaan boksipainoksena ja digipalveluissa 17.6. 7,49 euron hintaan. Sen voi ostaa vaikkapa GamersGatesta tai Steamistä.

Lisää aiheesta

Sword of the Stars (pc)

Sword of the Stars kuuluu Master of Orion -pelien tapaan niin kutsuttuun 4X-pelien genreen. Termi juontaa juurensa imperiuminrakennuksen neljästä englanninkielisestä kivijalasta: eXplore, eXpand, eXploit ja eXterminate eli tutki, laajenna, hyödynnä ja tuhoa.

Tässä on myös peli pähkinänkuoressa. Pelaaja hallitsee omaa galaktista imperiumiaan, tavoitteenaan valloittaa koko tunnettu avaruus ja polkea vähäisemmät rodut avaruussaappaansa kantapään alle.

Sword of the Stars Paradoxin ultimaattisena kokoelmana

Lue myös

Ennakko: Overlord II (PC, PS3, 360)

Modern Warfarella yli 13 miljoonaa pelaajaa

Rockstar paljasti GTA IV:n seuraavan lisärin

Turhan negatiivinen inFamous-artikkeli vei toimittajan Sonyn mustalle listalle

Veri ja irtoluut lentävät tuoreissa God of War III -kuvissa

Muropaketin uusimmat