Uusimmat

Tales of Monkey Island kutsuu kaikki aarrejahtiin

22.07.2009 12:45 Miikka Lehtonen

Kuka vielä väittää, etteivät pelikehittäjät välitä yleisöstään? Alkukuussa mainion Tales of Monkey Island -sarjan korkannut Telltale on järjestänyt hauskaa puuhaa pelaajilleen, myös vielä maksamattomille sellaisille. Tänään alkaa nimittäin aarrejahti, joka yhdistelee nettisurffausta ja aitoa peliä.

Äskettäin käyntiin pyörähtänyt Tales of Monkey Island Treasure Hunt on näppärä yhdistelmä Internet-surffailua ja Tales of Monkey Islandin pelaamista. Ideana on, että ympäri nettiä on kätketty linkkejä aarrekarttoihin. Tällaista klikkaamalla Tales of Monkey Island käynnistyy aarrejahti-tilaan, jossa pelaajan tulee selvittää kartan ohjeiden mukaan tiensä läpi viidakon ja pokata mukaansa X:n alle haudattu aarre.

Palkinnokseen onnistuneet aarrejahtaajat saavat kivoja palkintoja Telltalen verkkosivun välityksellä. Jahti jatkuu uusien haasteiden ja karttojen myötä koko Monkey Islandin kauden ajan, eli pitkälle syksyyn. Koska aarrejahti onnistuu niin pelin ostetulla versiolla kuin demollakin, kehoitan kaikkia suuntaamaan selaimensa kohti Telltalen aarresaittia.

Linkki: Tales of Monkey Island Treasure Hunt

Lisää aiheesta

Tales of Monkey Island Episode 1: Launch of the Screaming Narwhal (PC)

E3dome: Monkey Island kutsuu taas!

Lue myös

Bännätty pelaaja haastoi Sonyn oikeuteen

Sam Raimi ohjaa World of Warcraft -elokuvan

Xbox 360:n South Park -peli ei ole sellainen kuin odotit…