Uusimmat

Tältä näyttää Lord of the Rings: Return to Moria – selviytymispelistä julkaistiin nippu kuvia

26.10.2022 19:01 Muropaketin toimitus

The Lord of the Rings: Return to Moria on selviytymispeli, josta julkaistiin uusia kuvia. Lisäksi siitä selvisi yksityiskohtia.

Selviytymispeli Lord of the Rings: Return to Moria näyttäytyy tuoreilla kuvilla. Lisäksi siitä kerrottiin yksityiskohtia. Asiasta kirjoittaa Tech Raptor.

Lord of the Rings -peli sijoittuu Fourth Age of Middle-earth -aikakauteen, ja se keskittyy Moriaan palaaviin kääpiöihin. Gimli lupasi kuninkaalle palauttavansa Morian sen menneeseen loistoon, sillä kaivoksesta löytyy haluttua Mithril-elementtiä.

Pelaajat pääsevät kunnostamaan kaivosta, ja hakku on ensimmäinen tähän tarkoitukseen saatava työväline. Pelin luvataan olevan haastava, ja siinä joutuu näkemään vaivaa toden teolla, jotta muinainen kaivos saadaan toimintakuntoon. Syvällä kaivoksessa vaanii tuntematon olento, joka on päättänyt tehdä kääpiöistä selvää jälkeä, joten tehtävä ei ole helppo.

Ei ole selvää, milloin Lord of the Rings: Return to Moria tarkalleen ottaen julkaistaan, mutta sen luvataan tulevan saataville PC:lle ensi vuonna.

LUE MYÖS: Avengers: Infinity Warin ohjaajat ehdottivat Aragorniin keskittyvää Taru sormusten herrasta -sarjaa Amazonille

Muropaketin uusimmat