Uusimmat

Tartu hetkeen: Epic Games antaa PC-pelaajille ilmaisen Shadow Complex Remastered -pelin

04.12.2015 16:25 Jukka O. Kauppinen

Kylläpäs on muuten aika vierähtänyt ja tosi lujaa onkin. Epic Games julkaisi loistavan, Suosittelemme-peukunkin saaneen Shadow Complex -tasoloikkaräiskinnän jo kuusi vuotta sitten. ChAIR Entertainmentin luoma teos saapuu nyt uuden sukupolven pelikoneille remasteroituna versiona, ja kaiken lisäksi ensimmäistä kertaa myös PC:lle. Ilmaiseksi!

Epic näet antaa remasteroidun painoksen ilmaiseksi PC-pelaajille. Mene, lataa, nauti!

Tosin. Huomioi silti se, että pelin lataaminen vaatii Epicin oman digikauppapaikkaohjelman, eli vähän kuin firman oman version Steamistä.

Peliähän kehuttiin alkujaan tähän malliin:

Shadow Complex näyttää hillittömän hyvältä, pyörii jatkuvasti silkkisen pehmeästi ja vielä kuulostaakin pirun hyvältä.

Shadow Complex on erinomainen peli, tarkasteli sitä sitten ladattavana pelinä tai täysihintaisten rinnalla. Kaikki peliä testanneet ovat hurahtaneet siihen täysin ja jumittavat parhaillaan pelin parissa toista tai kolmatta kertaa.

Lisätietoja: https://www.epicgames.com/shadowcomplex/

Lataa peli: Download Shadow Complex for PC Free!

Lisää aiheesta

Vertaukset Castlevaniaan ja Metroidiin eivät ole vain pelitoimittajien yrityksiä kalastella old school –pelaajien klikkauksia, vaan niille löytyy perusteet. Chair Entertainmentin pojat nimittäin tunnustavat avoimesti, että Metroidit ja Castlevaniat pelattiin puhki inspiraation löytämiseksi ja sitten niistä kopioitiin kaikki kopioimisen arvoinen.

Shadow Complex (Xbox 360)