Uusimmat

Tässä on World of Tanksin tulevaisuus: brittitankkeja, nätimpää grafiikkaa ja fysiikkaa

31.07.2012 10:30 Miikka Lehtonen

World of Tanks on aika veikeä peli. Valkovenäläisen Wargaming.netin kehittämä peli nauttii yhä pelaajien laajaa suosiota ja saa aktiivista kehitystä, joskin monen mielestä se kehitys voisi olla aktiivisempaakin. Nyt näyttää siltä, että kehitystiimi on vihdoin uudistamassa peliään kunnolla, ainakin pelin tuottajan kommenttien perusteella.

Vaikka World of Tanks saakin säännöllisesti päivityksiä, suurin osa niistä sisältää vain tasapainomuutoksia ja välillä uusia tankkeja. Kivaahan sekin toki on, mutta esimerkiksi erilaisia pelimuotoja World of Tanksissa oli aivan viime viikoille asti vain yksi. Ja se on aika vähän se. Kehitystiimin julkaiseman kysymys ja vastaus -videon perusteella nyt alkaa kuitenkin tapahtua.

Pelin tuottaja on vääntäytynyt esiin bunkkeristaan vastailemaan pelaajien kysymyksiin ja lupailee, että brittien tankkipuu, uusi renderöintimoottori ja täysin uusittu fysiikkamoottori ovat kaikki tulossa peliin jo lähiaikoina. Perinteisestihän Wargaming.netin ”lähiaikoina” voi tarkoittaa mitä tahansa ensi kuukaudesta ensi vuoteen, mutta videolla Sergei Burkatovski lupaa, että kaikki nämä ominaisuudet nähdään päivityksessä 8.0, joka taas julkaistaan seuraavaksi nyt jo testauksessa olevan 7.5:n jälkeen. Niinpä uusista herkuista päästäneen nauttimaan jo jokusen kuukauden päästä — tai sitten World of Tanksiin ei saada päivityksiä useisiin kuukausiin.

Lue myös

7 Wonders (lautapeli)

Täysperävaunu tekee pojasta rekkamiehen

Uusi Steel Battalion on kasuaaliräiskinnän ja mechisimulaattorin sekasikiö

Wiikon wanha: Steel Battalion