Teemu Selänne tähdittää NHL 07:aa

28.06.2006 11:10 | Jukka O. Kauppinen

Electronic Arts (EA) solmi yhteistyösopimuksen suomalaisen kiekkolegendan Teemu Selänteen kanssa. Sopimuksen myötä Selänne nähdään syksyllä 2007 maailmanlaajuisesti lanseerattavan NHL 07 –lätkäpelin paikallisena keulahahmona.

EA:n NHL-sarja on maailman suosituin jääkiekkopeli, jonka 07-versio vie ensi syksynä pelaajat taas kaukalon keskelle. Suomalaisille pelaajille luvataan autenttista taitokiekkoa Selänteen johdattamana.

”Maailman jääkiekkoammattilaisten ehdottomaan tähtikaartiin kuuluva Selänne on aina osoittanut pettämätöntä taistelutahtoa NHL:n kiekkokuvioissa, ja varsinkin Teemun menneen kauden loistavat tulokset Anaheimissa teki hänestä helpon ykkösvaihtoehdon konsolikiekon keulahahmoksi. Teemu edustaa juuri sellaista jääkiekkoa, josta NHL 07 pelissäkin on kyse; taitavaa, älykästä ja nopeata. Olemme erittäin innostuneita tästä yhteistyömahdollisuudesta, joka ei tule rajoittumaan vain Teemun nimen käyttöön”, kehuu EA:n tuotepäällikkö Henrik Jurgens.

Jokereissa vuonna 1987 uransa aloittanut Selänne on saavuttanut lajissaan miltei kaiken mahdollisen. NHL:n leiviin Selänne siirtyi 1992, jolloin kanadalaisen Winnipeg Jets -joukkueen suomalaispelaaja myös valittiin vuoden tulokkaaksi. Finnish Flashiksi nimetyn Selänteen ennätystä – 76 maalia ja 132 pistettä – ei vielä tähän päiväänkään ole rikottu.

Vuosi 1996 vei Selänteen yhdysvaltalaiseen Mighty Ducks of Anaheimiin, jonka paidassa hän taisteli kuutena peräkkäisenä kautena, muun muassa Paul Kariyan aisaparina. Pelattuaan kaudet 2001-2003 San Jose Sharkseissa ja kauden 2003-2004 Colorado Avalanchessa, Selänne palasi syksyllä 2005 Mighty Duckseihin. Viime tammikuussa, 13 NHL:ssä pelatun kauden jälkeen

Selänne saavutti vain harvan ja valitun kiekkotaitajan rikkoman 1 000pisteen rajan. NHL-uransa ohella Selänne on tahkonnut muun muassa neljät olympialaiset ja neljät MM-kisat Suomen Leijonien väreissä.

EA on julkaissut NHL-lätkäpelejä jo 16 vuoden ajan ja jatkoa seuraa, EA näet kertoi solmineensa jatkosopimuksen tärkeimpien lätkäliittojen kanssa vuoteen 2012 saakka.

Uudistuneen NHL 07:n kehityksestä vastaa EA SPORTSin jääkiekkoon erikoistuneet suunnittelutiimit Montrealissa ja Vancouverissa.

Peli ilmestyy PlayStation 2:lle, PSP:lle, Xbox 360:lle, Xboxille sekä pc:lle.

Keskustelu

Millon NHL 07 tulee kauppoihin. Onko kenelläkää tietoo ????

Hei huolellisuutta huolellisuutta- Kyllähän se Teemu on MM kultaa voittanu. :D

onkos ps2 versioon toteutettu myös näitä uusia ominaisuuksia vai onko sekin versio vielä yhtä käsi , kuin nhl06 -__-

PATRIK WESTRERBACK pitäis olla kannessa ja mestis pitäis myös olla pelattavana!

#11! Huomaa sana ”miltei”. Peli on kaupoissa 12.9.2006 ja aivan sama, vaikka kannessa olisi Jortikka. Pakko ostos kuitenkin!

´´Jokereissa vuonna 1987 uransa aloittanut Selänne on saavuttanut lajissaan miltei kaiken mahdollisen´´

Kukahan jääkiekkotietäjä tämänkin on kirjoittanut? Jos Selänne on voittanu urallaan ´´kaiken mahdollisen´´, niin saanen kysyä eikö Stanley Cup, maailmanmestaruus ja Olympiakulta lukeudu niihin tärkeimpiin? Selänteellä ei ole näistä mitään!

´´Jokereissa vuonna 1987 uransa aloittanut Selänne on saavuttanut lajissaan miltei kaiken mahdollisen´´

Kukahan jääkiekkotietäjä tämänkin on kirjoittanut? Jos Selänne on voittanu urallaan ´´kaiken mahdollisen´´, niin saanen kysyä eikö Stanley Cup, maailmanmestaruus ja Olympiakulta lukeudu niihin tärkeimpiin? Selänteellä ei ole näistä mitään!

onks tän vuofen sm-liiga vai viime vuoden niiku muis peleis

On saatu Tsekin liiga myös täks vuodeks pelii mukaa. Aika lupaavalt näyttää muutenki tän vuaren änäri. Can’t wait!

Näytä kaikki kommentit

On muute SM:n, Elitserienin ja DEL:n lisäks viel Tsekin liigakin saatu mukaan pelii täks vuodeks. Lupaavalt näyttää kyl kieltämät tän vuaren värsio.

Millo toi tulee MArkinoille.. vittu hommaan ton niin äkkiä kun voin iha hiton hyvä peli sika hauska ja aikaa ei käy ptkäks :D:D Mä veikkaan ett jossain syys – loka kuussa.. ON SM-LIIGA!!!!! Ja elitwerien ja saksan liigakin

Selänne on paras!
Olen seurannut Teemun uraa Jokereista lähtien.
Erittäin hyvä pelaaja!

hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
ei selännettä siihen vaan lydmanin toni kanteen
jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kyl must Jorma Valtonen olis paras vaihtoehto. Siis jos ei Urpo Ylöstä saaha.

Ei mitään Selännettä vaan Jarmo Myllys ois loistava kannessa

Korjauksena kerrottakoon, että peli ilmestyy 2006 syksyllä, ei 2007. Typo EA:n tiedotteessa.

Loistavaa! Kuka onkaan parempi ikoni pelille kuin Selänne, joka on ohittanut paparazzi-kuviot ja antanut aihetta kirjoittaa itsestään pelillisistä ansioista. Toivottavasti Hagman-Kurri-Selänne-Koivu akselille tulee lisää taitavia pelimiehiä.

ilmeisesti peliin on mallinettu kaikki tähdet aika hyvin kuten ovechkin kuvasta näkyi,toivottavasti ilmestyy jo syyskuussa!

Muropaketin uusimmat